مقام معظّم رهبری (دام ظلّه العالی) :
امروز جوانان ما، دانشجويان ما، معلمان ما، كارگران ما، اگر مي خواهند در زمينه افكار اسلامي عمق پيدا كنند و پاسخ سؤالات خود را پيدا نمايند، بايد به كتابهاي شهيد مطهري مراجعه كنند.
سخنرانی روز معلم 15/2/1378

::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - الگوی مسلمانان , ((رحمة للعالمین)) است
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن » سیره نبوی

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
الگوی مسلمانان , ((رحمة للعالمین)) است
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
amirhosseyn
عضو فعال انجمن

5 مرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 32

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 9 مرداد ماه ، 1385 00:45:01    موضوع مطلب: الگوی مسلمانان , ((رحمة للعالمین)) پاسخ همراه با اعلان

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان عزیز
گوشه هایی از زندگی پیامبر که بنا به نص صریح قرآن الگوی بشریت می باشد :

ان شاء الله که بتوانیم با مطالعه سیره و سنن حضرت که رسیده از پیشینیانمان میباشد آنطور که شایسته است رفتار ایشان را الگو و سرمشق خود در زندگی فردی و اجتماعی قرار دهیم

اوج تواضع و فروتنی حضرت :

در حدود سال دهم هجرت که برو بیا زیاد است و شهرت پیغمبر در همه جا پیچیده است یک عرب بیابانی می آید خدمت پیغمبر . وقتی که میخواهد با پیغمبر حرف بزند روی آن چیز هایی که شنیده رعب پیغمبر او را میگیرد , زبانش به لکنت می افتد . پیغمبر ناراحت میشود : از دیدن من زبانش به لکنت افتاد ؟! فورا او را در بغل میگیرد و میفشارد که بدنش بدن او را لمس کند : برادر ! ((هون علیک )) آسان بگو , از چه می ترسی ؟! (( لست بملک )) من آن جباره ای که تو خیال میکنی نیستم . من پسر آن زنی هستم که با دست خودش از پستان بز شیر میدوشید . من مثل برادر تو هستم , هر چه میخواهد دل تنگت بگو .

(ماخذ : سیری در سیره نبوی /منطق عملی ثابت / شهید مطهری )
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي آفلاين
amirhosseyn
عضو فعال انجمن

5 مرداد ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 9 مرداد ماه ، 1385 00:48:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

نهایت نرمی و ملایمت :

پیغمبر با مسلمین آنچنان نرمی و ملایمتی داشتند که عجیب بود . فریفتگی و شیفتگی مسلمانان هم نسبت به پیغمبر فوق العاده است . پیغمبر اکرم با مسلمین آنچنان یگانه است که مثلا زنی که بچه اش متولد شده بود می دوید : یا رسول الله ! دلم میخواهد به گوش بچه من اذان و اقامه بگویید . یا دیگری بچه یک ساله اش را می اورد : یا رسول الله ! دلم میخواهد این بچه مرا مقداری روی زانوی خود بنشانی و به او نگاه کنی تا تبرک شود یا به بچه ام دعا کنی . میفرمود : بسیار خوب . حدیث دارد : شیعه و سنی روایت کرده اند که گاهی اتفاق می افتاد که بچه روی دامن پیغمبر ادرار میکرد . تا او ادرارش شروع میشد پدر و مادر ها ناراحت و عصبانی می دویدند تا بچه را از بغل پیغمبر بگیرند . پیغمبر می فرمود : (( لا تزرموا )) این کار را نکنید . بچه است ادرارش گرفته است , کاری نکنید که ادرار بچه قطع بشود که موجب بیماری می شود. پیغمبر تا این حد ملایم بود .
(این مسئله در طب و روانشناسی امروزه هم ثابت شده که اگر بچه ادرارش بگیرد نباید جلویش را گرفت زیرا که ممکن است موجب بیماری وحتی آشفتگی روحی او شود)

.(ماخذ : سیری در سیره نبوی /سیره نبوی و گسترش سریع اسلام/ شهید مطهری )
بازگشت به بالا
kamali
معاون مدیر انجمن

26 ارديبهشت ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 95

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 9 مرداد ماه ، 1385 05:02:14    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

از ارسال مطالب خواندنی و زیبای انتخابی از کتب مختلف شهید مطهری متشکرم.
بازگشت به بالا
amirhosseyn
عضو فعال انجمن

5 مرداد ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 9 مرداد ماه ، 1385 16:06:42    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ممنونم
ان شاء الله بتوانیم اخلاق زیبای مولایمان رسول الله را در تمامی شئون زندگی پیاده کنیم
آمین
بازگشت به بالا
arsalan_namdar
عضو فعال انجمن

12 خرداد ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 25

ارسال ارسال شده در: شنبه، 16 آذر ماه ، 1387 08:55:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

باید از دل این کتب سیره اخلاق مدیریت را بیرون کشید.(قابل توجه محققین ودست اندر کاران جنبش نرم افزاری)
البته پیشنهاد بنده حقیر این است که خودمان(تیم مطالعاتی نسیم مطهر) اولین سنگ بنای این حرکت را بگذاریم و در علم مدیریت فصل جدیدی را با تاسی به رفتار پیغمبر بگشاییم.
بازگشت به بالا
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 285

ارسال ارسال شده در: شنبه، 16 آذر ماه ، 1387 09:22:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ايده خوبيه بايد براي اين يه طرحنامه نوشت تا كار از همين ابتدا نظامند باشه
بازگشت به بالا
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد