20 ارديبهشت ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 60
محل سكونت: یزد
ارسال شده در: شنبه، 19 خرداد ماه ، 1386 16:15:47 موضوع مطلب: چرا شهادت مقدس است ؟
شهادت از آن جهت که کشته شدن است، تقدس ندارد، بسياري از کشته شدنها که نفله شدن است، احياناً به جاي اينکه افتخار باشد، ننگ است: مرگي شهادت است که انسان، با توجه به خطرات احتمالي يا ظني يا يقيني فقط به خاطر هدف مقدس و انساني و به تعبير قرآن «في سبيلالله» از آن استقبال کند، پس شهادت، قداست خود را از اينجا کسب ميکند که فدا کردن آگاهانة تمام هستي خود است در راه هدف مقدس.
21 آبان ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 2
محل سكونت: تهران
ارسال شده در: يكشنبه، 11 آذر ماه ، 1386 07:13:04 موضوع مطلب: یک سوال
در کشور ما به خانواده های شهیدان نگاهی دیگه می شه !! در صورتی که بعضی از همین آدم ها که از خانواده ی شهید هستند روی کار می آیند و به نظر من اسم شهیدان رو خراب می کنند . من خودم به شخصه کمتر خانواده ی شهید دیدم که آدم خوبی باشه یا حداقل فرزندان درستی تربیت کرده باشد . به خاطر همین اعتقادی به شهید و به معنای واقعی آن ندارم .
ارسال شده در: دوشنبه، 12 آذر ماه ، 1386 12:07:46 موضوع مطلب: شهادت مقدس است زیرا...
شهادت مقدس است زیرا خداوند می فرماید:
[size=18] ( من طلبی وجدنی و من وجدنی عرفنی و من عرفنی عشقنی و من عشقنی عشقته و من عشقته قتلته و من قتلته فانادیته) .کسی که مرا طلبد مرا دریافت و کسی که مرا دریافت مرا خواهد شناخت و کسی که مرا شناخت عاشقم خواهد شد و چون عاشقم شد عاشق شوم و چون عاشقش شوم او را می کشم و هرکس را کشتم خونبهایش خودم هستم.[/size]حدیث ( من عشقنی...) را محدث و محقق بزرگ فیض کاشانی (م.1091 ه.ق) در کتاب خود به نام کلمات مکنونه، و همچنین آیت الله سید نور الله جزائری ( م.1384 ه.ق ) تحت عنوان حدیث قدسی در کتاب الخصائص الزینبیه نقل نموده اند. _________________ آن گنج نهانی که خدا داد به حافظ
از یمن دعای شب و ورد سحری بود
ارسال شده در: شنبه، 17 آذر ماه ، 1386 14:07:20 موضوع مطلب:
رابطه شهيد با جامعهاش دو رابطه است ، يكي رابطهاش با مردمي كه اگر زنده و باقي بود از وجودش بهرهمند ميشدند و فعلا از فيض وجودش محروم ماندهاند . و ديگر رابطهاش با كساني كه زمينه فساد و تباهي را فراهم كردهاند و شهيد به مبارزه با آنها برخاسته و در دست آنها شهيد شده است .
ارسال شده در: سه شنبه، 7 اسفند ماه ، 1386 13:56:03 موضوع مطلب:
صديقه كبري فاطمه زهرا سلام الله عليها وقتي كه پدر بزرگوارشان دستور تسبيحات معروف را به ايشان دادند ( 34 بار الله اكبر ، 33 بار الحمدلله و 33 بار سبحان الله كه ما هم معمولا بعد از نماز بعنوان تعقيب ، يا در وقت خواب ميخوانيم ) ، رفت سر قبر عموي بزرگوارش جناب حمزش بن عبدالمطلب ، و از تربت شهيد براي خود تسبيح درست كرد ، اينها معني دارد . يعني چه ؟ خاك شهيد محترم است ، قبر شهيد محترم است ، انسان براي اينكه اذكار و اوراد خود را بشمارد نيازمند به سبحه است ( تسبيح ) چه فرق ميكند كه دانههاي تسبيح از سنگ باشد يا چوب يا خاك ، و از هر خاكي بر دارد ، برداشته است ، ولي ما اين را از خاك تربت شهيد بر ميداريم و اين نوعي احترام به شهيد و شهادت است ، نوعي به رسميت شناختن قداست شهادت است .
قيام و انقلاب مهدي(عج)، ص123