مقام معظّم رهبری (دام ظلّه العالی) :
او يك روحاني معلم بود و شهيد معلمي خود شد. او معلمي را منحصر به سر كلاس درس نكرد، درس هم مي داد، دانشكده هم مي رفت، ساعتها تدريس مي كرد، در حوزه هم تدريس مي كرد، اما تعليم او يك دايره بسيار وسيع تر داشت.
سخنرانی روز معلم 12/2/1380

::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - ما شاكي هستيم آقاااا !
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن » پیشنهادات و انتقادات

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
ما شاكي هستيم آقاااا !
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
armankhah
عضو جدید
عضو جدید

6 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 6 مرداد ماه ، 1387 22:13:03    موضوع مطلب: ما شاكي هستيم آقاااا ! پاسخ همراه با اعلان

سلام
آقا اين چه وضعشه هر جا مي ري .يه جور سير مطالعاتي مي دن .
حالا ما تا وسطش رفتيم ، ميايم اينجا مي بينيم همه چيز يه جور ديگس !
بعدش هم اين سير مطالعاتي كه ارائه شده بايد نسبت به اقشار مختلف فرق فوكوله .
من الان تشنه فلسفه م . اما شما كل فلسفه رو گذاشتين آخر كار . به نظر من اگر واسه جوون جماعت قصد كار داريد باهاس اول به اون روش زندگي رو ياد بدين . مثلا آزادي معنوي كه همچين درون مايه اي داره كتاب هاي آخرن . باز به نظر خودم من و هم نسلي هام از نقل خسته كه نه اما اشباع شديم . ما برهان عقلي نياز داريم . واسه همينه كه از اين جور چيدن سير مطالعاتي شاكي هستيم البته نه خيلي كم . Sad Sad
در ضمن به نظرم تم بلك اگه ديفالت باشه به اينجا بيشتر مياد.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل آفلاين
modir
عضو فعال انجمن

21 ارديبهشت ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 48
محل سكونت: قم

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 7 مرداد ماه ، 1387 17:46:13    موضوع مطلب: سلام دوست عزیز پاسخ همراه با اعلان

اولاًخدمت شما که از همین دیروز به جمع دوستان خود پیوستید، خیر مقدم عرض میکنیم Razz
برنامه مطالعاتی که در شیراز اجرا می شود چندان تفاوت بنیادی با سیر مطالعاتی ما ندارد و این جابجایی اندک نباید چنین شما را نه خیلی کم شاکی Sad کند.
سوم این که فرمودید باید برنامه مناسبی برای اقشار مختلف تنظیم شود واقعاً صحیح است و جزء توصیه های چند سال پیش مقام معظم رهبری(دام طله العالی) به دست اندرکاران برنامه های شهید مطهری(ره) بود. ولی توجه دارید که تمام جوانب اجرایی این مطلب در اختیار ما نیست. Rolling Eyes
نکته ای که در مورد فلسفه فرمودید هم به همین قضیه مرتبط میشود - آی گفتی فلسفه! داغ دلم از دست این جماعت دانشجو تازه شد Twisted Evil که نه منطق رو درست و حسابی پاس کردن نه فلسفه رو؛ هرچی هم مغالطه و استنتاج ناقص میشه بخاطر همینه؛ البته به حضرتعالی و بقیه دانشجوای عزیز برنخوره ولی تو دانشگاههای مختلف التماسشون میکنم که بابا یخورده زحمت بکشید این دوتا رو خوب یاد بگیرید؛ Surprised بگذریم- ولی تصدیق می فرمایید که مجموعه معارف مطرح شده در آثار شهید مطهری را باید با سیر آسان به مشکل پیمود و فلسفه با همه اهمیتش نمی تواند بعنوان یک توصیه عمومی در ابتدای سیر قرار بگیرد.
پنجماً (=خامساً) این که شاید صحیح نباشد که کتابهای غیر فلسفی شهید مطهری را کتب نقلی بنامیم. نظم و جامعیتی که در اندیشۀ این مرد بزرگ بود باعث شد که حتی سخنرانی دو دقیقه ای او در بهشت زهرا هم رنگ و بوی منطق و فلسفه بگیرد، چه برسد به سایر کتب و سخنرانیها و پرسش وپاسخهای ایشان که آنقدر عقلی و منطقی بیان شده که ناخودآگاه ذهن انسان را نظام و انسجام می دهد و شیوۀ برخورد و حلّ مسائل و مشکلات فکری و اجتماعی را می آموزد. Wink
و مطلب قبل از آخر این که تم دلخواه خود را میتوانید در صفحه شخصی تغییر دهید تا در ورودهای بعدی دیفالت! باشد.
منتظر پیمودن سریع شما مر این سیر مطالعاتی را، هستیم. Arrow
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه MSN آفلاين
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد