ارسال شده در: يكشنبه، 6 مرداد ماه ، 1387 22:13:03 موضوع مطلب: ما شاكي هستيم آقاااا !
سلام
آقا اين چه وضعشه هر جا مي ري .يه جور سير مطالعاتي مي دن .
حالا ما تا وسطش رفتيم ، ميايم اينجا مي بينيم همه چيز يه جور ديگس !
بعدش هم اين سير مطالعاتي كه ارائه شده بايد نسبت به اقشار مختلف فرق فوكوله .
من الان تشنه فلسفه م . اما شما كل فلسفه رو گذاشتين آخر كار . به نظر من اگر واسه جوون جماعت قصد كار داريد باهاس اول به اون روش زندگي رو ياد بدين . مثلا آزادي معنوي كه همچين درون مايه اي داره كتاب هاي آخرن . باز به نظر خودم من و هم نسلي هام از نقل خسته كه نه اما اشباع شديم . ما برهان عقلي نياز داريم . واسه همينه كه از اين جور چيدن سير مطالعاتي شاكي هستيم البته نه خيلي كم .
در ضمن به نظرم تم بلك اگه ديفالت باشه به اينجا بيشتر مياد.
21 ارديبهشت ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 48
محل سكونت: قم
ارسال شده در: دوشنبه، 7 مرداد ماه ، 1387 17:46:13 موضوع مطلب: سلام دوست عزیز
اولاًخدمت شما که از همین دیروز به جمع دوستان خود پیوستید، خیر مقدم عرض میکنیم
برنامه مطالعاتی که در شیراز اجرا می شود چندان تفاوت بنیادی با سیر مطالعاتی ما ندارد و این جابجایی اندک نباید چنین شما را نه خیلی کم شاکی کند.
سوم این که فرمودید باید برنامه مناسبی برای اقشار مختلف تنظیم شود واقعاً صحیح است و جزء توصیه های چند سال پیش مقام معظم رهبری(دام طله العالی) به دست اندرکاران برنامه های شهید مطهری(ره) بود. ولی توجه دارید که تمام جوانب اجرایی این مطلب در اختیار ما نیست.
نکته ای که در مورد فلسفه فرمودید هم به همین قضیه مرتبط میشود - آی گفتی فلسفه! داغ دلم از دست این جماعت دانشجو تازه شد که نه منطق رو درست و حسابی پاس کردن نه فلسفه رو؛ هرچی هم مغالطه و استنتاج ناقص میشه بخاطر همینه؛ البته به حضرتعالی و بقیه دانشجوای عزیز برنخوره ولی تو دانشگاههای مختلف التماسشون میکنم که بابا یخورده زحمت بکشید این دوتا رو خوب یاد بگیرید؛ بگذریم- ولی تصدیق می فرمایید که مجموعه معارف مطرح شده در آثار شهید مطهری را باید با سیر آسان به مشکل پیمود و فلسفه با همه اهمیتش نمی تواند بعنوان یک توصیه عمومی در ابتدای سیر قرار بگیرد.
پنجماً (=خامساً) این که شاید صحیح نباشد که کتابهای غیر فلسفی شهید مطهری را کتب نقلی بنامیم. نظم و جامعیتی که در اندیشۀ این مرد بزرگ بود باعث شد که حتی سخنرانی دو دقیقه ای او در بهشت زهرا هم رنگ و بوی منطق و فلسفه بگیرد، چه برسد به سایر کتب و سخنرانیها و پرسش وپاسخهای ایشان که آنقدر عقلی و منطقی بیان شده که ناخودآگاه ذهن انسان را نظام و انسجام می دهد و شیوۀ برخورد و حلّ مسائل و مشکلات فکری و اجتماعی را می آموزد.
و مطلب قبل از آخر این که تم دلخواه خود را میتوانید در صفحه شخصی تغییر دهید تا در ورودهای بعدی دیفالت! باشد.
منتظر پیمودن سریع شما مر این سیر مطالعاتی را، هستیم.