| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
nazanin1
عضو جدید

4 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 12
محل سكونت: شیراز
|
ارسال شده در: شنبه، 25 آبان ماه ، 1387 21:51:06 موضوع مطلب: man o khoda |
|
|
| man kheili khoda ro doost daram, vali baazi vaghta ehsas mikonam khoda mano doost nadare,faramoosham karde. khodam midoonam be khatere karaye badam mano doos nadare vali fekr mikonam age injoorie, pas chera migan:age kafara midoonestan ke khoda cheghad dooseshoon dare az shogh, dar aan, joon midadan!!!! yani khoda vaghan mano doost dare? |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
hamedbrn
عضو جدید

14 مرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 10
محل سكونت: بروجن
|
ارسال شده در: يكشنبه، 26 آبان ماه ، 1387 13:09:45 موضوع مطلب: |
|
|
با سلام خدمت تمام کاربران سایت.
من فکر میکنم زمانی که ما یکی از اوامر خدا رو انجام نمیدیم یعنی در حقیقت گناه می کنیم در واقع ما هستیم که خدا رو دوست نداریم. اگه شما یک فردی رو خیلی دوست دارید خوب طبیعتا" از اوامرش اطاعت تام و کامل می کنید پس اگه از اوامر خدا اطاعت نمی کنین معلوم میشه که خدا رو دوست ندارید. محبت ما به خدا نشونه هائی داره که اصلی ترین نشونش اطاعت از اوامر خداست.
پس بیاییم با اطاعت کردن از اوامر خدا محبتمونو بهش نشون بدیم.
""امام زمان(عج)ما از تو میخواهیمکه ما را در فهم آئین شریف اسلامو عمل کردن به آن کمک کنی. آمین"" |
|
| بازگشت به بالا |
|
nazanin
عضو جدید

18 تير ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 20
|
ارسال شده در: يكشنبه، 26 آبان ماه ، 1387 22:00:43 موضوع مطلب: ensan jayezolkhatast |
|
|
| khata dar kare ensan neshandahandeye in nist ke khoda ro dust nadarim,ensan khata mikone chon ensan jayezolkhatast,vali nabayad khata ro tekrar kone. |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
hamedbrn
عضو جدید

14 مرداد ماه ، 1385
|
ارسال شده در: دوشنبه، 27 آبان ماه ، 1387 11:33:45 موضوع مطلب: |
|
|
ما نباید گناه های خودمان را با جائزالخطا بودن خودمان توجیه کنیم. هر گناهی که میکنیم در واقع از بیتقوائی ما یا ندانستن نتیجه اعمالمان است. این بی تقوائی از عدم شناخت و معرفت درست ما نسبت به خدا، ناشی می شود. پس هر گناه ما نشانی از علم ناقص یا عدم علم ما نسبت به مقام خداست(عدم معرفت خدا).
از طرفی عدم معرفت ما به خدا با دوست نداشتن خدا در تناظر است، پس هر گناهی که میکنیم یعنی خدا را دوست نداریم. |
|
| بازگشت به بالا |
|
nazanin
عضو جدید

18 تير ماه ، 1386
|
ارسال شده در: دوشنبه، 27 آبان ماه ، 1387 21:29:09 موضوع مطلب: |
|
|
| vali man movafegh nistam ke yek khata neshandahandeye in bashe ke khoda ro dust nadarim,kheili vaghta dar morede kasayi ke kheili ham duseshun darim khatahayi mikonim vali badesh mazeratkhahi mikonim va say mikonim tekrar nakonim.man in ro tojihi vase khata kardan nemidunam,va motaghedam ta hade momken bayad az khata duri konim va dar surate khata tobe konim va dige tekrar nakonim vali ba inam movafegh nistam ke khata neshundahandeye aame alaghe bashe |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
nazanin1
عضو جدید

4 آبان ماه ، 1387
|
ارسال شده در: دوشنبه، 27 آبان ماه ، 1387 21:41:24 موضوع مطلب: |
|
|
| manam ghabool daram ke age khoda ro doost darim nabayadgonah konim,vali ghabool nadaram chon gonah mikonim khoda ro doost nadaram!!! ma age khoda ro doost nadashtim, ehgsh varzi ham nemikardim bahash, pas ma ashegheshim, vali asheghaye khata kar,, soale man ine ke chera khodesh komakemoon nemikone? chera hamoon joori ke rah ro vase baazia neshoone gozari mikone, vase man nemikone? |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
nazanin
عضو جدید

18 تير ماه ، 1386
|
ارسال شده در: دوشنبه، 27 آبان ماه ، 1387 21:49:59 موضوع مطلب: |
|
|
| nazanin1 ba salam.ozviyate shoma ro dar sayt tabrik migam va azinke nam va shahre sokunate moshabeh ba man darid khoshhalam.be nazare man in mayim ke rahe zendegimun ro entekhab mikonim va khodemun zamine ro baraye komake khoda amade mikonim. nazare shoma chiye |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
hamedbrn
عضو جدید

14 مرداد ماه ، 1385
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 29 آبان ماه ، 1387 16:54:38 موضوع مطلب: |
|
|
دقیقا جمله شما درسته: "اگر خدا را دوست داشته باشیم گناه نمی کنیم نه اینکه اگر گناهکردیم یعنی خدا را دوست نداریم". منظور من هم از حرفامدقیقا همین بوده و لی ممکنه جوری نوشته باشم که ازش بد برداشت میشه. از این بابت معذرت میخوام.
نکته بعدی اینه که شما میگین چراخدا ما رو کمک نمیکنه. به نظر من این ما هستیم که نمیخواهیم خدا بهمون کمک کنه ولی خودمون نمی دونیم. خدا خیلی رحیم و کریم و از همه بیشتر آدمهایی که از گناهشون پشیمون هستن رو دوست داره. در ضمن کی گفته که شما باید حتما کمک خدا را به عینه ببینید.
شاید خدا شما را با توفیق پیدا کردن تو کارهای خوب کمکم کنه...
شاید زمینه گناه را از پیش روی شما برداره....
شاید شما را با کسی آشنا کنه که مشکلاتتونو حل کنه
همه اینها از طرف خداست و متاسفانه ما دست خدا را نمیبینیم. |
|
| بازگشت به بالا |
|
nazanin
عضو جدید

18 تير ماه ، 1386
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 29 آبان ماه ، 1387 22:06:57 موضوع مطلب: |
|
|
بله از حرف های شما اینطور برداشت نمیشد.
من هم کاملا با شما موافقم. |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
nazanin1
عضو جدید

4 آبان ماه ، 1387
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 29 آبان ماه ، 1387 22:23:00 موضوع مطلب: |
|
|
| من باید چه کار کنم که راهم اشتباه نباشه؟ من از بعضی از کارام واقعآ پشیمونم ولی هنوز هم احساس میکنم خدا منو نبخشیده و احساس میکنم هنوزم دارم به خاطر اون گناه حساب پس میدم. من از کجا بفهمم منو بخشیده؟ |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
hamedbrn
عضو جدید

14 مرداد ماه ، 1385
|
ارسال شده در: شنبه، 2 آذر ماه ، 1387 11:04:07 موضوع مطلب: |
|
|
| سؤال خيلي سختي پرسيديد. راستش رو بخواهيد همين سؤال براي خود من پيش اومده و من هم مثل شما جوابشو نميدونم. اگر كسي پيدا بشه و به اين سؤال جواب بده خيلي ممنون ميشم. |
|
| بازگشت به بالا |
|
nazanin
عضو جدید

18 تير ماه ، 1386
|
ارسال شده در: شنبه، 2 آذر ماه ، 1387 19:22:11 موضوع مطلب: |
|
|
| به نطر من اگر کسی واقعا از گناهش پشیمون باشه و دیگه اشتباهش رو تکرار نکنه خداوند می بخشش و دیگه نباید احساس گناه کنه،نطر شما این نیست؟ |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
nazanin1
عضو جدید

4 آبان ماه ، 1387
|
ارسال شده در: يكشنبه، 3 آذر ماه ، 1387 21:30:37 موضوع مطلب: |
|
|
| به نظر من بعضی گناه ها هستن که فقط با تکرار نشدن بخشیده نمیشن بهتر بگم بعضی گناه ها هستند هر کاری کنی بازم تکرار میشن |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
hamedbrn
عضو جدید

14 مرداد ماه ، 1385
|
ارسال شده در: دوشنبه، 4 آذر ماه ، 1387 11:09:39 موضوع مطلب: |
|
|
سلام.اینکه بعضی گناهان رانمیشه تکرار نکرد که درست نیست چون خدا همیشه در قرآن به افرادی که گناهشان را تکرار نمیکنند وعده و وعید داده است. پس می توان گناه راترک کرد .
این را قبول داریم که اگر توبه کنیم خدا ما را می بخشد ولی این یک "اگر" دارد و آن اینکه خدا باید توبه ما را بپذیرد تا گناه ما راببخشد. سوال من این است که از کجا بفهمیم که خدا توبه ما را پذیرفته؟ |
|
| بازگشت به بالا |
|
riasan
عضو جدید

12 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
محل سكونت: دزفول
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 29 مهر ماه ، 1388 16:40:39 موضوع مطلب: |
|
|
سلام جواب شما واضحه
ببینید لازمه ی رشد صداقته با خودتون دروغ نگید زیاد میشه از بزرگی خدا توی حرف اورد ولی چقدرش توی قلب شما جا داره جوابش اینه که به اندازه ای که در مواجهه با گناه از اون کراهت دارید به خاطر خدا
اگر با صداقت به قلبتون رجوع کنید خواهید فهمید که خدا شما رو بخشیده یا نه خدا دور نیست که بخواهی مسافتی رو طی کنی و بپرسی خدا توبه منو بخشیدی یا نه ببین الان از اون گناه پشیمونی یانه ولی این تنها لازم نیست ببین نه بذار وقتی که می شد گناه رو دوباره تکرار کنی چقدر اراده به خرج میدی؟ و پوز شیطان رو به خاک می مالی؟
اگر در این دو موفق شدی؟ خدا قبول کرده شک نکن. |
|
| بازگشت به بالا |
|
|
|
|