| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
ارسال شده در: دوشنبه، 30 دي ماه ، 1387 17:52:59 موضوع مطلب: سوالی در مورد جرج جرداق!!! |
|
|
اون روز یه نفر ازم یه سوال پرسید که توی جوابش موندم سوال این بود:
اگه دین اسلام حق است چرا آقای جرج جرداق که این همه با اسلام و ائمه آشنایی داشت (تا جایی که اسم پسرش رو علی گذاشت) اسلام نیاورد؟
(یه جورایی منظورش صحبت دکتر سروش بود که: همه دینها از حقیقت بهره ای برده اند) |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
|
ارسال شده در: شنبه، 5 بهمن ماه ، 1387 15:55:58 موضوع مطلب: |
|
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کسی نیس جواب ما رو بده؟ |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 285
|
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 14:04:40 موضوع مطلب: |
|
|
جرج جرداق:من عقیده دارم امام علی از مسیح بالاتر است. من شیفته شخصیت انسانی امام شده ام.ما کلاً مسیحی بوده ایم و بالطبع به امامت امام علی اعتقادی نداریم.اما بگذارید خاطره ای با مزه برایتان تعریف کنم. پدر من حجار بود، سنگ تراش. کارهایش را می فروخت و به دهات اطراف می برد و روزی اش از این راه به دست می آید. اما سنگی را در خانه نگاه داشته بود و دو سال روی آن کار می کرد. بعد که کارش تمام شد آن را به سر در خانه مان آویخت.
حساس شده ایم تا بدانیم چه چیزی به سر در خانه این خانواده مسیحی در ده مسیحی نشین مرجعیون نصب شده بوده است. از استاد می پرسیم:
روی آن سنگ چه نوشته شده بود؟استاد می خندد و می گوید:
" لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار." |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 14:07:21 موضوع مطلب: |
|
|
استاد ! از اولین کتاب بگویید صوت العدالة الانسانیه...
اتفاقاً ماجرایش خیلی زیباست. شما حتماً خیال می کنید که با کمک مسلمانان این کتاب چاپ شد؟ (سر تکان می دهیم - می خندد ) همان طور که متنش را می نوشتم، سردبیر مجله الرساله آمد و گفت به ما بده که شماره به شماره چاپ کنیم. من قبول نکردم.بعد از اصرار و الحاح فراوان او عاقبت دو قسمت از متن را به او دادم. بلافاصله بعد از چاپ، رئیس کشیشان و راهبان فرقه کرملیه (از فرق مارونی مسیحی) گفت: من خودم این را به هزینه خودم چاپ می کنم. طبیعتاً خیلی خوشحال شدم. برای این که دیدم از دست این ناشرها - که عمده شان واقعاً دزدند- خلاصی یافته ام.
و بعد حتماً مسلمانان شما را پیدا کردند!
خیر اتفاقاً اول کار، مسیحی ها فهمیدند و آمدند پهلوی من. ذوق زده و شادان. می گفتند تو عرب را سرافراز کرده ای. پول جمع کرده بودند و می خواستند پول چاپ کتاب را به من بدهند. گفتم این کتاب را با پول خودم چاپ نکرده ام و رئیس راهبان کارملیه چاپ کرده. رفتند که به او پول بدهند. او گفت خجالت بکشید، من این را چاپ نکرده ام. این پول راهبانی است که در اینجا عبادت می کنند. ببرید این پول را بدهید به فقرا.بعدها آن کشیش - رئیس راهبان کارملیه - به من گفت من امام علی را دوست دارم و از برکت او فقرای ما نیز به نوایی رسیدند. |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 14:10:40 موضوع مطلب: |
|
|
| با تشکر از جناب ققنوس فکر کنم مشکل بیشتر شد . نه تنها جرداق که حتی کشیشان مسیحی در لبنان نیز به حضرت علی علاقه دارند. |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 21 اسفند ماه ، 1387 14:51:01 موضوع مطلب: |
|
|
جناب arsalan_namdarخان سلام
نكته اي كه بتونم به صورت مستند از اون استفاده كنم يافت نكردم
ولي يه نكته اي ، ما كه از دين و آيين خودمون اطمينان كامل داريم، مي دونيم كه اين دين كامل ترين دينه، مي دونيم كه هيچ ديني به اندازه اسلام حق نيست و هيچ ديني مث اسلام دور از تحريف نبوده. اينكه حالا چرا مثلا جرج جورداق يا يه سري از دانشمنداي ديگه هنوز اسلام نياوردن بايد از خودشون پرسيد كه با اينكه حقيقتو مي بينن چرا خودشونو به كمال نرسوندن  |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
|
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
YADEYAR
عضو جدید

1 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 16
|
ارسال شده در: جمعه، 4 دي ماه ، 1388 05:56:47 موضوع مطلب: آنتوان بارا»، آن مسيحي عاشقي است |
|
|
سلام بر همه ی دوستان خوبی که این بحث قشنگ رو اینجا ثبت کردند
امشب اومدیم یک مطلب از کتاب سیری در نهج البلاغه توی تالار گفتگو ثبت کنیم
ببین کجا رفتیم
واقعا این کتب شهید مطهری به تموم سولات ذهن آدم پاسخ میده
همین دیروز یکی از دوستان متن انگلیسی مصاحبه با آنتونی بارا رو برام فرستاده بود
که سرچ کردم فارسیش رو پیدا کنم رسیدم به اینجا
وقتی نظر آنتونی بارا رو در باره امام حسین (ع) خوندم برام همین سوال شما پیش اومد که اگه این افراد اینقدر به ائمه ما ارادت دارند پس چرا مسلمون نشدند و مسیحی باقی موندند؟
که پاسخ سوالم رو از کتاب عدل الهی این استاد عزیز گرفتم
ممنون از ققنوس عزیز و بقیه دوستان
موفق باشید
راستی این هم یک معرفی کوتاه از آنتونی بارا
(«آنتوان بارا»، آن مسيحي عاشقي است كه سال هاي بسيار از دوران جواني خود را صرف تحقيق و بررسي پيرامون زندگي و قيام امام حسين(ع) كرده است تا حقايق مربوط به اين شخصيت عظيم تاريخ را از زاويه نگاه خود و از زبان انجيل و پيامبر الهي، عيسي(ع) بيان كند. او پس از ساليان بسيار پژوهش و مطالعه در منابع مختلف تاريخ اسلام، دست به نگارش كتابي زده است كه در نوع خود و از زبان يك مسيحي بي نظير است. وي در اين پژوهش تطبيقي- به نام «حسين در انديشه مسيحيت» - كه رويكردي تحقيقي، ادبي و عاطفي دارد، با استفاده از نظريات اسلام و مسيحيت و بامهارتي ستودني، زندگي و شهادت حضرت عيسي از ديدگاه مسيحيت و زندگي و شهادت امام حسين(ع) از ديدگاه اسلام را مقايسه كرده است. در اين تحليل ها نكات جالب و بديعي به چشم مي خورد كه براي هر مسلمان منصفي شگفت انگيز و خواندني است. |
|
| بازگشت به بالا |
|
|
|
|