| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
hamrah
عضو جدید

29 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 5 شهريور ماه ، 1388 07:18:35 موضوع مطلب: آزادی معنوی |
|
|
1.آیاموجودزنده برای رشد و تکامل بجز مواردی که استاد مطهری گفته اند(تربیت-امنیت-آزادی) نیازمندی دیگری هم دارد یا خیر؟ سهم هرکدام از این نیازها در رشد موجودزنده-خصوصا" انسان-چقدر است ارتباط این لوازم باهم چگونه است،کدامیک مقدم بر دیگری است؟
2.دربحث وابستگی آزادی اجتماعی به آزادی معنوی سوالی پیش میاد که آیا این وابستگی دوطرفه نیست؟ آزادی اجتماعی آیا نمیتواند به آزادی معنوی کمک کند؟
3.دربحث"آزادمرد واقعی" - که استاد داستان استقبال مردم شهر انبار از امام علی (ع) را آورده اند و نهی شدن استقبال کنندگان توسط حضرت- نحوه استقبال مردم از مسولین نظام را چگونه میتوان توجیه کرد؟ در ادامه همان بحث به نظر شما آیا روش برخورد مسولین و مدیران کشور بگونه ای هست که مردم مطابق توصیه های امام علی (ع) مطالبات و خواسته هایشان را مطرح کنند؟ |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
| تشکر کاربران |
| تشکر hamrah از اين تاپيک |
|
azadah
عضو جدید

22 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 16
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 21 مرداد ماه ، 1389 13:13:49 موضوع مطلب: |
|
|
[size=12]سلام و عرض احترام
تربيت تحميل سنت است بر رشد موجود زنده . تربيت اعمال سليقه و عقيده است بر رشد طبيعي . در واقع تربيت سنت ديرينه را بر رشد طبيعي تحميل مي كند . در حاليكه آزادي مي تواند مولد نوآوري و دگرگوني باشد . نتيجه اين كه تربيت با آزادي در تضاد است . [/size] |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
27900
معاون مدیر انجمن

5 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 85
محل سكونت: ارومیه
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 21 مرداد ماه ، 1389 22:28:31 موضوع مطلب: |
|
|
به به،به به،به به؛ سلام بر دوست خوب خودم azadah (و البته نادیده ام!)
هم خیلی نامردی هم خیلی با حالی.نامردی به خاطر اینکه نمیگی یه دوست شماره دار(زندانی ها رو هم با شماره نشون میدن ها) توی نسیم مطهر دارم یه سری بهش بزنم،احوالی ازش بپرسم،یه کم نوشابه براش باز کنم و ...
با حالی به خاطر اینکه بعد این چند وقت که برگشتی باز رفتی یه مطلبی پیدا کردی که ... .امان از دست این azadah وامان بیشتر از دست این 27900 سمج ، ... ، ... ، ... و ... .
آخه کدوم ... میگه که تربیت تحمیل سنت است بر رشد موجود زنده؟ و ... .
حوصله شو داری اساسا" بزنیم تو سر و کله هم دیگه؟با تعیین پیش شرطهای اولیه.هیئت داوران هم همهء کاربران سایت و صد البته مدیر عزیز.شروع هم با هر موضوعی که تو بخوای.چه طوره؟
علی علی |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
azadah
عضو جدید

22 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 16
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 28 مرداد ماه ، 1389 10:04:51 موضوع مطلب: |
|
|
[size=12]با سلام و درود خدمت دوست شماره دار 27900
از هر دري وارد مي شوم و به هرخانه سرمي زنم از بخت خوش شما به استقبال مي آييد . خوب اين هم سعادتي است كه شامل حال همه نمي شود .بايد قدرش را بدانيم . الخير و ماوقعه .
اما دليلي ندارد به سروكله همه بزنيم دوست عزيز . بخصوص در اين روزگار وانفسا كه بيمارستان اول پول مي گيرد بعد بستري مي كند .
اگر چيزي در چنته داريد بيآوريد در ميدان معرفت تا بحثي جانانه داشته باشيم . اما گمان نمي كنم . زيرا شرايط چنان است كه حقيقت تلخ بايد در پستوي تقيه پنهان بماند . و ريا كاري هرچه بيشتر در بازار مكاره جلوه كند .
صاحب دلي را گفتند چرا لب فروبسته اي و گوشه عزلت گرفته اي ؟ امر به معروف و نهي از منكر هيچ نكني الا به حجاب زنان .
گفت زيرا كه زنان ضعيف ترند و قدرت مقابله ندارند . اما از اين نگرانم كه اتهام تشويش اذهان و يا نشراكاذيب از آستين قدرتمندان به در آيد و دامن ساده دلي چون من بگيرد .[/size] |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
ah1370
معاون مدیر انجمن

10 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 64
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 28 مرداد ماه ، 1389 11:59:09 موضوع مطلب: (azade & 27900) ah1370 |
|
|
سلام خدمت هردوی شما دوستان عزیز-خواهش میکنم که اولا دعوا نکنید ثانیا شماره دار بودنتون رو به رخ همدیگه نکشید-بنده خودم از شماره دار های این سایتم.
بجای این بحث و گفتگوها بنده یه پیشنهادی دارم که میتونیم به طور وسیع همکاری داشته باشیم(بطوردسته جمعی)و این همکاری هامون رو به کل سایت بسط بدیم
این همکاری ها میتونه تو همه ی زمینه ها باشه(فرهنگی-اعتقادی-سیاسی...-اجتماعی و...)که بجز همکاری و تعامل امکانپذیر نیست.
منتظر پیام های شما برای اعلام آمادگی برا همکاری هستم.... |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
27900
معاون مدیر انجمن

5 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 85
محل سكونت: ارومیه
|
ارسال شده در: جمعه، 29 مرداد ماه ، 1389 18:21:01 موضوع مطلب: |
|
|
اولا" علیک السلام
ثانیا" اینجا یه در بیشتر نداره،اتاقاش زیاده اما یه خونه ست با یه در!
ثالثا" فضای مجازی بیمارستانش هم مجازیه و ...
رابعا" آره جون خودت یکی تو ساده دلی یکیم منه ساده دل ساده دلم یکیم اون یارو خورزو خان ساده دله!
و آخریش هم این که یا اون مطلبی که در مورد اون صاحب دل بهت گفتن غلط بود یا اون صاحب دل صاحب دل نبود،یه آدم کوته فکری که ...
من آماده ام برای یک بحث جانانه.شرطهاتون رو بفرمائید با موضوع مورد نظرتون.تا بعد من هم شرطهام رو عرض کنم و بعد بسم الله.
در ضمن ah1370 بذارید اول ما بحث رو شروع کنیم بعد شما و هر کس دیگه ای که خواست میتونه وارد گود بشه.آخه قصهء 27900 و azadah قصهء دیروز و امروز نیست،قصهء فرداهاست!!!
علی علی |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
|
|
|