مقام معظّم رهبری (دام ظلّه العالی) :
اين بزرگوار در دوران زندگي خود، همتش دفاع از حقايق اسلامي و معارضه و مقابله با دشمني هايي بود كه در عرصه فكر و انديشه عليه اسلام مطرح مي شد. البته خصوصيات خيلي بزرگ و مثبتي در اين مرد بود.
سخنرانی روز معلم 15/2/1378

::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - خاطرات عشق-سفر حج
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن » دل نوشته ها

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
خاطرات عشق-سفر حج
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
saaed66
عضو جدید
عضو جدید

19 مهر ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 1

ارسال ارسال شده در: جمعه، 8 آبان ماه ، 1388 09:36:22    موضوع مطلب: خاطرات عشق-سفر حج پاسخ همراه با اعلان

[ ساعت حدود 4 بود من و مجتبی پس از مسیر چند دقیقه ای از هتل محل اقامت دانشجویان تا مسجد برای نماز صبح به مسجد النبی رسیدیم. تا نماز صبح را در میان هزاران مسلمان دیگر بخوانیم.
همیشه از حال و هوای مدینه برایم صحبت می کردند و غربت بقیع. شاید قبلا فکر نمی کردم یک زمان من هم به آنجا می روم و در جست و جوی هویت شیعه می گردم. آنقدر آماده برای سفر نبودم و خداوند مثل همیشه حضورش را نشانم داد و کودکیم را دوباره نمودار شد.در راه قبرستان بقیع و در بین الحرمین به این فکر می کردم که چرا الان آن حال و هوایی که همه می گفتند ندارم و خیلی بی خیال هستم.در بین الحرمین آنقدر ایرانی بود که فراموش کنم اینجا عربستان است. آنقدر شور و شوق زیارت بالا بود که شور کاروان کوچک ما غرق می شود. من داشتم صحنه ای را می دیدم که سالها تصویر مبهمی از آن مکان در ذهنم بود.مثل قطعه سنگی بودم که وارد آنجا می شودم ولی در کنارم اشک ها جاری بود و دلها بی تاب بود.
حدود ساعت 8 برای صبحانه به سمت هتل حرکت کردیم و در راه کسی چیزی نمی گفت هر کس حال و هوایی داشت.من هم سرگشته و حیران از این اتفاق جدید بودم. جالب اینجا بود که قبل از سفر فکر می کردم که هیچ نوع تغییری نخواهم کرد و همه چیز را می دانم.
آنقدر دل شکسته بودم که خدا می داند. قبلم اشتیاق دوباره به بازگشت داشت چون چیزی را حس کرده بودم که برایم تازه بود و واقعا زیبا.
در مورد این سفر بیشتر صحبت خواهم کرد و این تنها مقدمه ای از این تجربه ی متفاوت بود. چون زیبایی ها در هنگام دل سپردن ها در آبار علی -در شجره-در مسجد سلمان-درخندق با عطر علی و در شکاف روحانی در جنگ احد متفاوت تر است.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل آفلاين
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد