حضرت امام خميني (قدس سره) :
تسليت در شهادت شخصي كه عمر شريف و ارزنده خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف كرد و با كجروي ها و انحرافات مبارزه سرسختانه كرد.
صحيفه نور ج 6 صفحه 109- تاریخ 12/2/1358

::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - سوالی در مورد جرج جرداق!!!
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن » سیره ائمه اطهار

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
سوالی در مورد جرج جرداق!!!
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
arsalan_namdar
عضو فعال انجمن

12 خرداد ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 25

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 30 دي ماه ، 1387 17:52:59    موضوع مطلب: سوالی در مورد جرج جرداق!!! پاسخ همراه با اعلان

اون روز یه نفر ازم یه سوال پرسید که توی جوابش موندم سوال این بود:
اگه دین اسلام حق است چرا آقای جرج جرداق که این همه با اسلام و ائمه آشنایی داشت (تا جایی که اسم پسرش رو علی گذاشت) اسلام نیاورد؟
(یه جورایی منظورش صحبت دکتر سروش بود که: همه دینها از حقیقت بهره ای برده اند)
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي آفلاين
arsalan_namdar
عضو فعال انجمن

12 خرداد ماه ، 1386

ارسال ارسال شده در: شنبه، 5 بهمن ماه ، 1387 15:55:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کسی نیس جواب ما رو بده؟
بازگشت به بالا
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 285

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 10 بهمن ماه ، 1387 10:53:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سوال جالبيه،‌ انشالله به زودي جواب قانع كننده اي براش پيدا مي كنيم
اينو بخونيد ،‌ تو سرچ هايي كه براي آشنايي با شخصيت جرج جرداق داشتم يافتم:
http://www.v-montazar.com/data.asp?lang=1&id=2303
http://www.sedfars.ir/?p=15
بازگشت به بالا
arsalan_namdar
عضو فعال انجمن

12 خرداد ماه ، 1386

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 14:04:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جرج جرداق:من عقیده دارم امام علی از مسیح بالاتر است. من شیفته شخصیت انسانی امام شده ام.ما کلاً مسیحی بوده ایم و بالطبع به امامت امام علی اعتقادی نداریم.اما بگذارید خاطره ای با مزه برایتان تعریف کنم. پدر من حجار بود، سنگ تراش. کارهایش را می فروخت و به دهات اطراف می برد و روزی اش از این راه به دست می آید. اما سنگی را در خانه نگاه داشته بود و دو سال روی آن کار می کرد. بعد که کارش تمام شد آن را به سر در خانه مان آویخت.
حساس شده ایم تا بدانیم چه چیزی به سر در خانه این خانواده مسیحی در ده مسیحی نشین مرجعیون نصب شده بوده است. از استاد می پرسیم:
روی آن سنگ چه نوشته شده بود؟استاد می خندد و می گوید:

" لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار."
بازگشت به بالا
arsalan_namdar
عضو فعال انجمن

12 خرداد ماه ، 1386

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 14:07:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

استاد ! از اولین کتاب بگویید صوت العدالة الانسانیه...
اتفاقاً ماجرایش خیلی زیباست. شما حتماً خیال می کنید که با کمک مسلمانان این کتاب چاپ شد؟ (سر تکان می دهیم - می خندد ) همان طور که متنش را می نوشتم، سردبیر مجله الرساله آمد و گفت به ما بده که شماره به شماره چاپ کنیم. من قبول نکردم.بعد از اصرار و الحاح فراوان او عاقبت دو قسمت از متن را به او دادم. بلافاصله بعد از چاپ، رئیس کشیشان و راهبان فرقه کرملیه (از فرق مارونی مسیحی) گفت: من خودم این را به هزینه خودم چاپ می کنم. طبیعتاً خیلی خوشحال شدم. برای این که دیدم از دست این ناشرها - که عمده شان واقعاً دزدند- خلاصی یافته ام.

و بعد حتماً مسلمانان شما را پیدا کردند!
خیر اتفاقاً اول کار، مسیحی ها فهمیدند و آمدند پهلوی من. ذوق زده و شادان. می گفتند تو عرب را سرافراز کرده ای. پول جمع کرده بودند و می خواستند پول چاپ کتاب را به من بدهند. گفتم این کتاب را با پول خودم چاپ نکرده ام و رئیس راهبان کارملیه چاپ کرده. رفتند که به او پول بدهند. او گفت خجالت بکشید، من این را چاپ نکرده ام. این پول راهبانی است که در اینجا عبادت می کنند. ببرید این پول را بدهید به فقرا.بعدها آن کشیش - رئیس راهبان کارملیه - به من گفت من امام علی را دوست دارم و از برکت او فقرای ما نیز به نوایی رسیدند.
بازگشت به بالا
arsalan_namdar
عضو فعال انجمن

12 خرداد ماه ، 1386

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 1 اسفند ماه ، 1387 14:10:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با تشکر از جناب ققنوس فکر کنم مشکل بیشتر شد . نه تنها جرداق که حتی کشیشان مسیحی در لبنان نیز به حضرت علی علاقه دارند.
بازگشت به بالا
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 21 اسفند ماه ، 1387 14:51:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب arsalan_namdarخان سلام
نكته اي كه بتونم به صورت مستند از اون استفاده كنم يافت نكردم Shocked
ولي يه نكته اي ،‌ ما كه از دين و آيين خودمون اطمينان كامل داريم،‌ مي دونيم كه اين دين كامل ترين دينه،‌ مي دونيم كه هيچ ديني به اندازه اسلام حق نيست و هيچ ديني مث اسلام دور از تحريف نبوده. اينكه حالا چرا مثلا جرج جورداق يا يه سري از دانشمنداي ديگه هنوز اسلام نياوردن بايد از خودشون پرسيد كه با اينكه حقيقتو مي بينن چرا خودشونو به كمال نرسوندن Razz
بازگشت به بالا
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 28 آبان ماه ، 1388 12:26:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

میگن عاقبت جوینده یابنده است، حکایت منه Arrow
بسياري از مردم زمان ما طرفدار اين فكر شده اند كه براي انسان كافي‏ است كه خدا را بپرستد و به يكي از اديان آسماني كه از طرف خدا آمده‏ است انتساب داشته باشد ، دستورهاي آن را بكار بندد ، شكل دستورها چندان‏ اهميتي ندارد ، ... مي‏گويند مهم اين است كه انسان به خدا ايمان داشته باشد و طبق يكي از برنامه‏هاي خدايي عمل كند .
جرج جرداق صاحب كتاب " الامام علي ( ع " و جبران خليل جبران نويسنده‏ معروف مسيحي لبناني و افرادي مانند آنان داراي چنين ايده‏اي مي‏باشند . اين دو نفر نسبت به حضرت رسول اكرم و حضرت امير - و مخصوصا حضرت‏ امير - مانند يك مؤمن معتقد به آنها سخن مي‏گويند .
بعضي مي‏پرسند چگونه اين افراد با وجود اعتقاد به اميرالمؤمنين ( عليه‏السلام ) و پيغمبر اكرم (ص ) باز هم مسيحي هستند؟ اينها اگر راستگو بودند ، مسلمان شده بودند ، چون مسلمان نشده‏اند پس معلوم مي‏شود زير كاسه‏ ، نيم كاسه‏اي است ، نيرنگ مي‏زنند ، پس اينها در اظهار علاقه و عقيده به‏ پيغمبر و علي صداقت ندارند .
پاسخ اين است كه اينان در اظهار علاقه و عقيده‏شان به پيغمبر و اميرالمؤمنين بي صداقت نيستند اما طرز تفكر خاصي در التزام به اديان‏ دارند .

پاورقي :
. 1 منطق جرج جرداق درباره رسول اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم)
حاكي از اين است كه به نبوت و نزول وحي بر آن حضرت ايمان داشته است و درباره علي ( عليه السلام ) نيز صد در صد معتقد است كه مردي الهي بوده و او را در رديف حضرت مسيح مي‏شمارد ولي در عين حال از كيش مسيحيت دست‏ نكشيده . جبران خليل جبران درباره علي ( عليه‏السلام ) مي‏گويد : و في عقيدتي ان علي بن ابي‏طالب اول عربي جاور الروح الكلية و سامرها .
"" به عقيده من علي بن ابي‏طالب اولين عربي است كه با روح كلي جهان‏ تماس پيدا كرده و با او سخن گفته است "" .
وي به حضرت امير حتي از حضرت رسول هم بيشتر اظهار علاقه مي‏كند . وي‏ درباره علي عليه‏السلام جملات برجسته و عجيبي دارد . اين جمله از اوست كه‏ مي‏گويد :
مات و الصلوش بين شفتيه .
" علي مرد در حالي كه نماز بين دو لبش بود " .
هم او درباره آن حضرت مي‏گويد :
"" علي ( ع ) پيش از زمان خودش بود و من از اين رمز آگاه نيستم كه‏ چرا روزگار گاهي افرادي را در زمان پيش از زمان خودشان بوجود مي‏آورد "
اتفاقا اين مطلب ، مضمون جمله‏اي از خود آن حضرت مي‏باشد . در خطبه 149 مي‏فرمايد :
" غدا ترون ايامي ، و يكشف لكم عن سرائري ، و تعرفونني بعد خلو
مكاني و قيام غيري مقامي » " .[/]

اين افراد عقيده دارند كه انسان به دين خاصي ملزم نيست ، هر دين از اديان را داشته باشد كافي است . لهذا اينان در عين مسيحي بودن ، خود را دوستدار و مقرب نزد علي ( ع ) مي‏دانند و حتي معتقدند كه آن حضرت نيز همين ايده آنان را داشته است . جرج جرداق مي‏گويد :" علي بن ابي‏طالب‏ اباء دارد از اينكه بر مردم لازم كند كه حتما دين خاصي را بپذيرند "
ولي ما اين ايده را باطل مي‏دانيم . درست است كه در دين ، اكراه و اجباري نيست : " « لا اكراه في الدين » "ولي اين سخن به اين‏ معني نيست كه دين خدا در هر زماني متعدد است و ما حق داريم هر كدام را كه بخواهيم انتخاب كنيم . چنين نيست ، در هر زماني يك دين حق وجود دارد و بس ، هر زمان پيغمبر صاحب شريعتي از طرف خدا آمده مردم موظف‏ بوده‏اند كه از راهنمايي او استفاده كنند و قوانين و احكام خود را چه در عبادات و چه در غير عبادات از او فرا گيرند تا نوبت به حضرت خاتم‏ الانبياء رسيده است . در اين زمان اگر كسي بخواهد بسوي خدا راهي بجويد بايد از دستورات دين او راهنمايي بجويد . ... به عبارت ديگر لازمه تسليم خدا شدن پذيرفتن دستورهاي او است و روشن‏ است كه همواره به آخرين دستور خدا بايد عمل كرد و آخرين دستور خدا همان‏ چيزي است كه آخرين رسول او آورده است .

عدل الهی، ص250/252
بازگشت به بالا
YADEYAR
عضو جدید
عضو جدید

1 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 16

ارسال ارسال شده در: جمعه، 4 دي ماه ، 1388 05:56:47    موضوع مطلب: آنتوان بارا»، آن مسيحي عاشقي است پاسخ همراه با اعلان

سلام بر همه ی دوستان خوبی که این بحث قشنگ رو اینجا ثبت کردند
امشب اومدیم یک مطلب از کتاب سیری در نهج البلاغه توی تالار گفتگو ثبت کنیم
ببین کجا رفتیم

واقعا این کتب شهید مطهری به تموم سولات ذهن آدم پاسخ میده
همین دیروز یکی از دوستان متن انگلیسی مصاحبه با آنتونی بارا رو برام فرستاده بود
که سرچ کردم فارسیش رو پیدا کنم رسیدم به اینجا
وقتی نظر آنتونی بارا رو در باره امام حسین (ع) خوندم برام همین سوال شما پیش اومد که اگه این افراد اینقدر به ائمه ما ارادت دارند پس چرا مسلمون نشدند و مسیحی باقی موندند؟
که پاسخ سوالم رو از کتاب عدل الهی این استاد عزیز گرفتم
ممنون از ققنوس عزیز و بقیه دوستان
موفق باشید

راستی این هم یک معرفی کوتاه از آنتونی بارا

(«آنتوان بارا»، آن مسيحي عاشقي است كه سال هاي بسيار از دوران جواني خود را صرف تحقيق و بررسي پيرامون زندگي و قيام امام حسين(ع) كرده است تا حقايق مربوط به اين شخصيت عظيم تاريخ را از زاويه نگاه خود و از زبان انجيل و پيامبر الهي، عيسي(ع) بيان كند. او پس از ساليان بسيار پژوهش و مطالعه در منابع مختلف تاريخ اسلام، دست به نگارش كتابي زده است كه در نوع خود و از زبان يك مسيحي بي نظير است. وي در اين پژوهش تطبيقي- به نام «حسين در انديشه مسيحيت» - كه رويكردي تحقيقي، ادبي و عاطفي دارد، با استفاده از نظريات اسلام و مسيحيت و بامهارتي ستودني، زندگي و شهادت حضرت عيسي از ديدگاه مسيحيت و زندگي و شهادت امام حسين(ع) از ديدگاه اسلام را مقايسه كرده است. در اين تحليل ها نكات جالب و بديعي به چشم مي خورد كه براي هر مسلمان منصفي شگفت انگيز و خواندني است.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل آفلاين
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد