ارسال شده در: جمعه، 28 مهر ماه ، 1385 08:46:24 موضوع مطلب: بهوش باشید
« شما می بینید یک نفر یهودی یک عمر در یک رشته از رشته های اسلامی درس می خواند برای این که یک کرسی اسلامی را در دانشگاه اشغال کند و در آن کرسی کار خود را انجام بدهد یا یک کتاب بنویسد و در آن کتاب فکر خودش را پخش کند. هیچ می دانید که ( این را من از اهل اطلاع مکرر شنیده ام) بیش از نود درصد کرسی های اسلام شناسی جهان در اشغال یهودی هاست! اسلام شناس های جهان یهودی ها هستند!»
حماسه حسینی،ج 1، ص327
پس همگی بهوش باشید ....
ارسال شده در: شنبه، 28 دي ماه ، 1387 12:35:39 موضوع مطلب: اعتماد يهود به يهود
در موضوع وضع و جعل حديث ابتكار در دست يهوديها بود . يهوديها افكار و معتقدات خودشان را در ميان مسلمانان به صورت حديث در آوردند . اينها در نفاق هم عجيب بودند ، به ظاهر مسلماني ميكردند و با مسلمانها رفت و آمد ميكردند ولي افكار خودشان را به صورت حديث در ميان مسلمين رائج ميكردند . و در اينكار بسيار مهارت داشتند . البته مسيحيها و مانويها هم اين كار را "كردهاند ولي يهوديها خيلي زياد كردهاند چون اينها مهارتشان در تظاهر فوق العاده است كه گاهي مسلمانها آنها را از خودشان مسلمانتر ميدانستند .
شخصي نقل ميكرد كه سابقا يهودي بوده است . او دختري داشت . جواني كه سابقا يهودي بود و مسلمان شده بود از دختر اين شخص خواستگاري كرد و او نميداد . گفتند چرا نميدهي ؟ گفت من خودم كه مسلمان شدم تا پانزده سال دروغ ميگفتم ، حالا باور نميكنم كه اين جوان راست بگويد ، براي اينكه هفت سال است كه اسلام آورده است .
اسلام و نيازهاي زمان ج1، ص131
ارسال شده در: يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 12:46:24 موضوع مطلب:
چرا در هرقضيه اي راه افراط مي رويد . موضوع را بزرگ مي كنيد . كجا 90 درصد اسلامشناسان يهودي هستند . خوب اگر اينطور است چرا نبايد 90 درصد يهودي شناسان مسلمان باشند ؟
5 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 111
محل سكونت: ارومیه
ارسال شده در: جمعه، 27 فروردين ماه ، 1389 00:24:02 موضوع مطلب:
اگه کمی در مورد کنفرانس شیعه شناسی که در اورشلیم برگزار شد و پنج سال بعدش کنفرانس باز شناسی شیعه که باز هم در اورشلیم برگزار شد تحقیق کنید اون موقع این همه داد و بیداد الکی نمیکنید