مقام معظّم رهبری (دام ظلّه العالی) :
آنچه كه امروز مي تواند اين جبهه را مستحكم بكند - جبهه ايمان و جبهه حق را - عبارت است از تمسك به وحدت كلمه در زير سايه اسلام، در زير سايه حسين بن علي، در زير سايه معارف عاليه اسلام، كه شخصيتهايي مثل شهيد مطهري - كه اين روزها ملت ما به ياد آن بزرگوار هستند
سخنرانی روز معلم 9/2/1377

::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - از سوم تا بیست و هفتم مرداد
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن » انقلاب اسلامی و آفات آن

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
از سوم تا بیست و هفتم مرداد
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 127

ارسال ارسال شده در: جمعه، 13 مرداد ماه ، 1385 22:01:25    موضوع مطلب: از سوم تا بیست و هفتم مرداد پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت دوستان گرامی :
ابتدا چند سوال مطرح میکنم اگر کسی رغبت نشان داد مقاله کوتاهی ارسال می کنم
1.عملیات مرصاد چه بود؟
2.عوامل ترور شهید صیاد شیرازی چه سازمانی بود؟
3.منا فقین امریکا اسراییل تروریسم...؟؟؟

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل آفلاين
kamali
معاون مدیر انجمن

26 ارديبهشت ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 95

ارسال ارسال شده در: شنبه، 14 مرداد ماه ، 1385 08:24:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بنندخه نمی دانم چه مقاله ای می خواهید ارسال نمایید ولی تا آنجا که بنده اطلاع دارم عملیات مرصاد همان عملیات با منافقین به سر کردگی مسعود رجوی و خواهرش مریم رجوی در استان کرمانشاه بود. آنها قصد داشتند کرمانشاه را بگیرند ولی نیروهای متدین ایرانی جلو پیشروی آنها را گرفتند.ظاهرا این عملیات بعد از آتش بس بین ایران و عراق شکل گرفت.
saeed_s58
عضو جدید
عضو جدید

1 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 4
محل سكونت: قم

ارسال ارسال شده در: شنبه، 14 مرداد ماه ، 1385 18:56:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بسمه‌تعالی
تا آنجا که بنده اطلاع دارم عملیات مرصاد در پاسخ به عملیاتی تحت عنوان فروغ جاویدان که گروهک رجوی طراحی و اجرا کرده بودند انجام شد. قصد دشمن از انجام این عملیات بسیار فراتر از تصرف یا جدا کردن یک استان مثل کرمانشاه بود و بسیاری از نیروهای خود بخصوص در اروپا را برای چنین عملیاتی سازماندهی کرده بودند و قصد داشتند تا تهران بیایند!
تا آنجا که خاطرم هست طراح و هدایت‌کننده کل عملیات هم سپهبد شهید علی صیاد شیرازی بودند که طی آن نیروهای دشمن در حلقه محاصره گرفتار و ضربه جبران‌ناپذیری به دشمن وارد کردند.
ظاهراً یکی از دلایلی که کینه این دلاورمرد بیش از پیش در دل سیاه گروهک رجوی جای گرفت (حداقل در ظاهر) همین عملیات بود. گرچه اطلاع ندارم که آیا عاملین به شهادت رساندن آن بزرگوار معلوم و به سزای عمل خود رسیدند یا نه، ولی از درگاه خدا علو درجات آن شهید عزیز را خواستاریم و امیدواریم که خداوند مرگ ما را شهادت در راه خودش مقرر فرماید. اگر دوستان اطلاعی دارند بنده هم خوشحال می‌شوم دریافت کنم.
در ضمن تا آنجا که خاطرم هست مریم رجوی همسر مسعود رجوی است نه خواهر او (فکر کنم ازدواج این زن که فامیل اصلیش - اگر اشتباه نکنم - عضدانلو است و قبلاً همسر یکی از افراد کادر این گروهک بوده هم ماجرایی است برای خودش که تحت عنوان ازدواج ایدئولوژیک! توجیه می‌شد)، حالا اگر خواهر ایدئولوژیک! هم شده است دیگر حقیر خبر ندارم.
و العاقبة للمتقین
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo آفلاين
nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: شنبه، 14 مرداد ماه ، 1385 20:24:00    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام به همه دوستان
مطالبی که اخرین کاربر نوشته بودند درست استودر کل مرا در تصمیمم مصممم کرد انشاالله بزودی...

nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 15 مرداد ماه ، 1385 09:20:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعلام حمایت رسمی باند رجوی از جنایات اسراییل

ایران‎دیدبان

سرانجام همانگونه که انتظار می‎رفت دار و دسته‎ی تروریست رجوی، در حمایت و دفاع از رژیم جنایت‎کار اسراییل، با رهنمود گرفتن از اظهارات "دن گیلرمن" و "جان بولتن" نمایندگان اسراییل و امریکا در سازمان ملل*، ایران را متهم به جنگ‎افروزی در خاورمیانه و لبنان نمودند و بار دیگر خواست‎های تشکیلاتی مجاهدین برای تحریم همه جانبه علیه ایران را مطرح نمودند.

باند بی‎آبروی رجوی در یک سرهم‎بندی ناشیانه و از سر ِ استیصال، در حالی که 20 روز از آغاز عملیات از پیش طراحی شده‎ی رژیم صهیونیستی برای نابود کردن دولت مردمی فلسطین می‎گذرد، تهاجم و تجاوز اسراییل به فلسطین و لبنان را به تصمیم سه روز قبل کشورهای غربی برای بازگرداندن پرونده‎ی ایران به شورای امنیت مرتبط دانست!

مریم رجوی که موضع‎گیری خائنانه‎ی مجاهدین را اعلام کرد، بار دیگر ضمن تأکید بر استراتژی نئومحافظه‎کاران جنگ‎طلب در مورد خاورمیانه، مدعی شد که ایران مخالف صلح خاورمیانه و دموکراسی در عراق است.

مریم رجوی که پس از اعلام موضع جرج بوش و کاندولیزا رایس، جرأت یافته بود که کشتار غیرنظامیان را محکوم نماید، بلافاصله برای این‎که اربابان جنگ طلبش گمان نکنند که این موضع‎گیری اصالتی دارد، به اسراییل یادآور می‎شود که بحران در لبنان و فلسطین باعث خواهد شد که موضع ایران در دفاع از مردم فلسطین بارزتر شود.

به این ترتیب حتی باند خائن و خودفروخته‎ی رجوی که سعی دارد از این فرصت نیز برای تحریک اسراییل و جنگ طلبان برای حمله به ایران استفاده کند، معترف می‎شود که مسبب بحران، اسراییل است و ادعای دخالت ایران، صرفاً بخشی از یک جنگ روانی است که اسراییل برای سرپوش گذاشتن بر ناتوانی‎ها و شکست‎های اخیرش در برابر مردم لبنان آن را اختراع کرده است، و مجاهدین آن را به‎عنوان موضع‎گیری خود برگزیده‎اند!

باند رجوی که همواره حسرت به دل جایگاهی شبیه حزب‎الله و حماس می‎باشد و از موقعیت و پیاگاه توده‎ای آنان کاملاً تحقیر می‎شود، با فرافکنی، از زبان مریم رجوی مدعی شده است که ایران محموله‎ی سلاح و موشک به لبنان ارسال کرده است. ادعایی که اگر واقعیت داشته باشد، تنها مسیری است که باید تمام کشورهای اسلامی و عربی برای مقابله با تهدیدات و تجاوزات اسراییل آن را در پیش گیرند.

اگر چه باند رجوی در حضیض ورشکستگی و برای خروج از بحران‎های لاعلاج، خود را موظف می‎بیند که سخیف‎ترین توجیهات اسراییل برای جنایاتش علیه مردم لبنان و فلسطین را به‎عنوان مواضع رسمی خود اعلام کند، اما بدون شک اتخاذ چنین مواضعی در کنار پرونده‎ی همکاری با دیکتاتوری صدام، ننگ آورترین پیشینه در دشمنی و کینه با مردم مظلوم منطقه را برای این گروه رقم می‎زند.

* دن گیلرمن سفیر اسراییل در سازمان ملل متحد در کنفرانس خبری گفته است "یک سازمان تروریستی که حزب الله فقط انگشت خون آلود آن، محور خطرناک تروریستی متشکل از حکومت ایران، سوریه، حماس و حزب الله است، بزرگترین خطر فوری را برای جهان بوجود آورده اند و ما در دفاع از خود کار درستی انجام می دهیم". جان بولتن سفیر امریکا در سازمان ملل متحد نیز از حمایت جمهوری اسلامی از حزب الله انتقاد کرده و گفته "حمایت گسترده حکومت ایران از حزب الله لبنان شناخته شده و چند دهه است که ادامه دارد، هیچ برخوردی با حزب الله بدون برخورد با حکومت های حامی تروریسم کافی نیست".

nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 15 مرداد ماه ، 1385 09:29:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مخزن تسلیحات شیمیایی در کنار مقر مجاهدین

یک سند تازه انتشار یافته‎ی مربوط به فداییان صدام در عراق، از وجود "مخزن مواد تسلیحات شیمیایی" در کنار مقر مجاهدین خلق در فلوجه پرده برداشت.

این سند حاوی اطلاعات جنجال برانگیز و مهمی راجع به مخزن مواد شیمیایی است. این مخزن هنگامی ساخته شده كه "حسین كامل حسن" داماد صدام حسین*، مسؤول مؤسسه‎ی صنایع نظامی بوده است.

از مخزن موصوف که جنب مقر مجاهدین خلق قرار داشته، توسط پدافند هوایی حفاظت می‎گردیده است. انبار وزارت بازرگانی عراق و كارخانجات صدام حسین نیز در کنار آن قرار داشته است.

این سند که تاریخ آن به 15 سپتامبر سال 2002 برمی‎گردد، یاداشتی از سوی یكی از افسران "گروه فداییان صدام" خطاب به مافوق خود می‎باشد و سرهنگ ستاد "محسن عبدالكریم محمود" از روابط عمومی آن را امضاء كرده است. گروه فداییان صدام، سازمان مسلحی بود كه از رژیم دیکتاتور صدام دفاع می‎كرد.

سند یادشده در سایت رسمی ِ نظامی امریكا (سایت دفتر استراتژیك نظامی بین‎المللی وابسته به ارتش امریكا) منتشر شده است. سایت مزبور که وابسته به مؤسسه‎ی تحقیقات استراتژیك بوده و تحت امر معاون رییس تیم اطلاعاتی اداره می‎شود، اسناد مربوط به رژیم سابق عراق را منتشر می‎سازد. این اسناد شامل تصاویر، نوارهای ویدیویی و اسناد مكتوبی كه نیروهای امریكایی در عراق کشف کرده‎اند می‎شود.

* حسین كامل حسن در سال 1995 پس از فرار به اردن اقدام به افشاگری پیرامون سلاح‎های كشتارجمعی صدام کرد. وی پس از عفو از سوی صدام، به عراق بازگشت اما توسط رژیم صدام از پای درآمد.

nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 15 مرداد ماه ، 1385 09:44:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سخنان شهيى صياى شيراري:
«…ساعت 5/8شب، اين بار ديگر برادر عزيزم سردار سرتيپ پاسدار رشيد، كه همين الان معاون عملياتي در ستاد كل هستند، اون موقع هم همين مسئوليت را داشتند. زنگ زد و گفت كه در منطقة غرب مي‌گويند، دشمن سرش را انداخته پايين، دارد با سرعت مي‌آيد به طرف كرمانشاه! من گفتم چنين چيزي واللُه! براي من غيرممكن است. چون نداريم كه دشمن از يك محور، سرش را بيندازد پايين، جلو بيايد. ماهيتش چيست؟ گفت ما هيچي نمي‌دانيم. گفتم حالا من چكار بايد بكنم؟ گفت مي‌خواستم خواهش كنم بياييد برويد منطقه… باهواپيما[رفتيم] ساعت ده‌ونيم شب، به كرمانشاه كه رسيديم، ديديم خيلي وضعيت غيرعادي است. مردم همه مضطرب، زده‌اند بيرون از منزلها، جادةبين كرمانشاه به طرف بيستون كاملاً مملو از ماشين و خودرو و ترافيك سنگين‌، به‌طوري كه ما از اين طرف بلوار به آن طرف بلوار پياده رفتيم. از اون طرف ماشين گرفتيم به طرف طاق بستان كه محل قرارگاه نيروي زميني سپاه بود. رفتيم آن‌جا و تيمسار[پاسدار] شمخاني هم بعداً رسيدند و نشستيم تا ساعت يك‌و‌نيم شب ما باز هم از هيچ‌چيز نتوانستيم سر در بياوريم. تا اين‌كه‌ديديم يك پاسداري آمد توي قرارگاه، سراسيمه و گفت كه من در اسلام‌آباد غرب بودم، ديدم كه منافقين وارد شهر شدند، شهر را گرفتند. الان دارند بكوب مي‌خواهند بيايند به طرف كرمانشاه. يعني ساعت يك‌ونيم شب ما تازه فهميديم، دشمن كيه؟ و براي چي آمده. …هيچ نيرويي در كرمانشاه در دست ما نبود. مشورت كرديم. گفتيم، دو تا نيروي دم دست هست، يكي پايگاه هوانيروز كرمانشاه است. يكي هم پايگاه سوم شكاري نيروي هوايي ارتش در همدان، اين دو تا مي‌توانند ما را كمك كند… ساعت 5صبح كه من رفتم، ديدم همة خلبانهاي هوانيروز آماده بودند، برايشان توجيه كردم كه وضعيت خيلي نگران‌كننده است، ما چاره‌يي نداريم، تا وقتي كه نيروهايي را از زمين بتوانيم جمع‌آوري كنيم، براي مقابله با اينها، مجبوريم از هوا جلوشان را بگيريم. خلبانها اعلام آمادگي كردند، گفتم نه! اول من دو تيم آتش با خودم مي‌برم، كه شناسايي كنيم، تيمهاي آتش بعدي آماده باشند پشت‌سرهم بيايند. واقعاً عجيب بود، وقتي من مي‌رفتم، از كرمانشاه، جاده را كنترل مي‌كردم، ‌ديدم كه وضع خيلي ازدحام است. ولي هنوز معلوم نبود كه منافقين كجا هستند. رسيدم به تنگة چهارزبر ديدم وضعيت غيرعادي است… من رفتم از داخل دشت، خلبانها را توجيه كردم، گفتم اين ستون، دشمن است. همين را بزنيد! به يكي از خلبانها گفتم، شروع كن تا بقيه بيايند.يكي از خلبانها رفت جلو و برگشت. گفتم چرا برگشتي؟ گفت: بابا خودي هستند، من اينها را چطوري بزنم؟ هر چه به او اصرار كردم، گفت، نه! من مي‌ترسم، نگرانم، كه فردا ما را تسليم دادگاه انقلاب نكنند… خيلي ناراحت شدم، من خيلي عصباني بودم، ناراحت بودم، اما خودم هم دلم هم نمي‌آمد چيز بدي به او بگويم. بعد گفتم مرد حسابي من با اين مسئوليتم آمدم، شما راحت بزنيد. شما نگران نباشيد عني 24ساعت طول كشيد كه از جنوب هم سپاه و نيروهايش رسيد. د. فرمانده نيروي زميني ارتش هم در محور قلاجه به طرف سه‌راهي اسلام‌آباد بود. هر چه امكانات داشت، نيرو داشت، هليكوپتر داشت، از آن‌طرف مي‌زد. هركس از هرجا كه بود، تمركز نيرو مي‌كرد. توپخانه‌ها فعال شدند. در نتيجه، اينها ستونشان بين گردنةچارزبر و گردنة حسن‌آباد همين‌طوري چسبيده بودند. هر چه اينها را مي‌زديم، درست به جايشان باز سبز مي‌شد. با يك حالت خيره‌سرانه مي‌خواستند رد بشوند… حتي يك نفربر آنها از روي خاكريز ما رد شد، ولي با آر.پي.جي زدندش، همه دستها را بالا كردند و آمدند پائين، اينها هم به‌هرحال تسليم شدند، اما تا رسيدند يك نارنجك انداختند توي بچه‌هاي ما، بچه‌هاي ما را شهيد كردند… اينها به مدرنترين تجهيزات روز، آن نفربرهاي برزيلي، نفربرهايي بودند كه با سرعت خيلي زيادي مي‌رفتند. توپ داشتند و تمام آن تجهيزاتي كه به درد اين مي‌خورد كه مثلاً بخواهند وارد يك صحنةجنگ شهري بشوند، مي‌تواند مؤثر باشد… اينها طوري بود كه بعضيهايشان را تعقيب كه مي‌كردند، به داخل شيارها مي‌رفتند، شيارها بن‌بست بود. مي‌ديدند نيامدند بيرون، صدايشان هم در نمي‌آيد، تيراندازي هم نمي‌كنند، بعد از چند روز با احتياط كه مي‌رفتند، مي‌ديدند همه مرده‌اند. به اين سادگي وقتي وضعيت را در تنگنا مي‌ديدند، سيانور مي‌خوردند و خودشان را مي‌كشتند و ازبين‌مي‌رفتند… بعد از پذيرش قطعنامه و آن حادثه‌يي كه عرض كردم تلخ بود در غرب كشور و جنوب كشور، به‌وجود آمده بود و آن مطلبي را كه حضرت امام فرموده بودند كه پذيرش قطعنامه را تشبيه كرده بودند به نوشيدن جام زهر، واقعاً دلها گرفته بود، خيلي غمگين بود، بعد از 8سال جنگ، آخرش دشمن به آن جا برسد كه باز هم توطئه كند؟ در نتيجه در طرحشان اين بود كه 30تيپ، تيپهايشان حدود 150نفر بودند. به‌اصطلاح خودشان، هر نفر را در مقايسه برابر با 10نفر يا بيشتر مي‌دانستند. مجهز به تمام سلاحهاي مدرن، حساب‌شده، پيش‌بيني و خبرسازي در شهرها، در مسير كرمانشاه، همدان، آوج، و تاكستان و قزوين تا خود تهران. …اين صحنه خيلي عجيب بود، يعني پليدترين دشمنان ما، يعني منافقين، مجهز به‌امكانات مدرن راه افتاده بودند، از مسير سرپل‌ذهاب و گردنة پاتاق و كرند و اسلام‌آباد‌غرب رو‌به‌طرف كرمانشاه… كه مي‌خواستند در مسير همدان و آوج و قزوين بيايند تا ميدان آزادي و بگويند كه ما قهرمانان خلق هستيم

nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 16 مرداد ماه ، 1385 09:41:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام
کسی نظر ی ندارد؟؟؟

nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 22 مرداد ماه ، 1385 20:17:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ba salam ehtemalan kasi be siyasat ya tarikhe enghelab alaghe nadare
emameasr
عضو فعال انجمن

8 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 54

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 22 مرداد ماه ، 1385 20:54:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ba salam
avalan az inke englisi type mikonam ozr khahi mi konam moshkeli baraye camputere ma pish oomade ke nemitoonamfarsi type konamhamantor ke aghaye saeed goftand ezdevaje be estelah enghelabioye masoode rajavi va maryame rajavi(ghajare azdanloo) majerayii darad ke zire pa gozashtane ghavanine mosallame eslam ra tavassote mpjahedin bishtar ashkar mikonad
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه MSN آفلاين
nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 23 مرداد ماه ، 1385 10:56:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت همه دوستان چند تا مطلب بود که باید به شما می گفتم
اولا آخرین پست این قسمت برای من بود که به اشتباه به اسم emameasr
نوشته شده چون این کاربر برادر من است و بعد از استفاده از سایت خارج نشده بود و من متوجه نشدم و ارسال کردم حالا هم اگر واقعا کسی دوست دارد در مورد انقلاب به اصطلاح ایدوئولوژیک و انقلابی مریم و مسعود اطلاعاتی کسب کند من حاضرم یک مقاله دیگر هم بفرستم

nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 مرداد ماه ، 1385 14:38:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعضای شورای مرکزی جدید سازمان مجاهدین

نشست دیشب کنگره دهم سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی باحضور سه کمیسیون صدور قطعنامه، بررسی اصلاح اساسنامه و کمیسیون بررسی ارکان سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی تشکیل جلسه داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، اولین نشست امروز صبح کنگره سازمان مجاهدین با سخنرانی فیض الله عرب سرخی دبیر کمیسیون بررسی ارکان سازمان برگزار شد که وی گزارشی از کمیسیون ارائه کرد.

پس از آن در نشست صبح بعد از ارائه گزارش، کاندیدای شورای مرکزی جدید معرفی شدند و انتخابات شورای مرکزی سازمان مجاهدین برای تعیین پانزده عضو اصلی و 3 عضو علی البدل برگزار شد.

این گزارش می‏افزاید: اعضای اصلی شورای مرکزی جدید عبارتند از: بهزاد نبوی، محسن آرمین، محمد سلامتی، مصطفی تاج زاده، علی باقری، فیض الله عرب سرخی، عبدالله ناصری، صادق نوروزی، محسن ترکاشوند، مسعود سپهر، سیدهاشم هدایتی، احمد رمضانیان پور، ابوالفضل قدیانی، محمد علی توفیقی و بهنام شریفی.

اعضای علی البدل نیز عبارتند از: مهدی تحققی، علی محمد احمدی و امیر حسین مهدوی.

در نشست دوم صبح امروز کنگره دهم سازمان مجاهدین، محسن آرمین دبیر کمیسیون صدور قطعنامه گزارشی از فعالیت‌ها‌ی کمیسیون برای تهیه و تنظیم قطعنامه پایانی کنگره ارائه داد و در صحن عمومی کنگره انتخابات شورای داوری سازمان برگزار شد که طی آن اعضای اصلی شورای داوری بدین شرح معرفی شدند:‌ها‌شم آقاجری، تقی زاده، حسین بی غم و اعضای علی البدل شورای داوری نیز عبارتند از: وحیدی و عسگری فقیه.

کنگره دهم سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بعداز ظهر امروز پس از ارائه تصویری از شرایط کنونی کشور به کار خود پایان داد.

گفتنی است در پایان روز اول نشست کنگره دهم سازمان مجاهدین علی باقری دبیر کمیسیون اصلاح اساسنامه گزارشی از فعالیت‌ها‌ی کمیسیون به صحن علنی کنگره ارائه داد.

nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 مرداد ماه ، 1385 14:39:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اعضای شورای مرکزی جدید سازمان مجاهدین

نشست دیشب کنگره دهم سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی باحضور سه کمیسیون صدور قطعنامه، بررسی اصلاح اساسنامه و کمیسیون بررسی ارکان سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی تشکیل جلسه داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، اولین نشست امروز صبح کنگره سازمان مجاهدین با سخنرانی فیض الله عرب سرخی دبیر کمیسیون بررسی ارکان سازمان برگزار شد که وی گزارشی از کمیسیون ارائه کرد.

پس از آن در نشست صبح بعد از ارائه گزارش، کاندیدای شورای مرکزی جدید معرفی شدند و انتخابات شورای مرکزی سازمان مجاهدین برای تعیین پانزده عضو اصلی و 3 عضو علی البدل برگزار شد.

این گزارش می‏افزاید: اعضای اصلی شورای مرکزی جدید عبارتند از: بهزاد نبوی، محسن آرمین، محمد سلامتی، مصطفی تاج زاده، علی باقری، فیض الله عرب سرخی، عبدالله ناصری، صادق نوروزی، محسن ترکاشوند، مسعود سپهر، سیدهاشم هدایتی، احمد رمضانیان پور، ابوالفضل قدیانی، محمد علی توفیقی و بهنام شریفی.

اعضای علی البدل نیز عبارتند از: مهدی تحققی، علی محمد احمدی و امیر حسین مهدوی.

در نشست دوم صبح امروز کنگره دهم سازمان مجاهدین، محسن آرمین دبیر کمیسیون صدور قطعنامه گزارشی از فعالیت‌ها‌ی کمیسیون برای تهیه و تنظیم قطعنامه پایانی کنگره ارائه داد و در صحن عمومی کنگره انتخابات شورای داوری سازمان برگزار شد که طی آن اعضای اصلی شورای داوری بدین شرح معرفی شدند:‌ها‌شم آقاجری، تقی زاده، حسین بی غم و اعضای علی البدل شورای داوری نیز عبارتند از: وحیدی و عسگری فقیه.

کنگره دهم سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بعداز ظهر امروز پس از ارائه تصویری از شرایط کنونی کشور به کار خود پایان داد.

گفتنی است در پایان روز اول نشست کنگره دهم سازمان مجاهدین علی باقری دبیر کمیسیون اصلاح اساسنامه گزارشی از فعالیت‌ها‌ی کمیسیون به صحن علنی کنگره ارائه داد.

nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 مرداد ماه ، 1385 16:39:03    موضوع مطلب: زن ستیزی در فرقه رجوی بنام انقلاب پاسخ همراه با اعلان

زن ستیزی در فرقه رجوی بنام انقلاب ایدولوژیکی خواهر مریم

از سال 1364 که داستان رئیس دفتر آقای مسعود رجوی در شهر اور در پاریس رو شد و گند روابط پنهان بین این لیلی ومجنون بر همگان آشکار شد مریم قجر بران شد تا مثل همیشه مسائل درون تشکیلاتی سازمان را با مسائل ایدولوژیکی روز در مسیر مبارزه و جنگ آزادی بخش گره بزند و به اصطلاح آن روزها پدیده ای را کشف کرد به نام وصل شدن به رهبر عقیدتی با انقلاب تبعیض جنسی و رهایی زن از دست قیدوبند های ارتجاعی وقرون وسطایی که در جوامع و مملکت های اسلامی وجود دارد

در واقع امر مریم قجر با این کار میخواست که خاک بر سر خود ومسعود بریزد و به همگان بگوید که زن ومرد آزاد هستند و هیچ چیز مانع از رسیدن اینها به هم نمی شود حتا قوانین شرعی و غیر شرعی در واقع از همان زمان میخواست بگوید که اینجا اروپا است و قانون برابری زن ومرد حاکم است .

بعداز اینکه مسعود ومریم با هم انقلاب کردن و آقای ابریشمچی هم در پایین صحنه محل بر گزاری مراسم انقلاب بجای کف زدن وسوت زدن بر سرو صورت خود میکوبید و خطبه عقد را مریم قجر خواند و مسعود هم تکرار کرد هردو در جمع حاضرین باهم انقلاب کردن . و بعد هم آقای ابریشمچی با خانم لعیا خیابانی انقلاب کردن و موضوع را در درون تشکیلات درآن زمان خاتمه دادن اما تازه شروع این داستان بود.

بعداز عظیمت رهبری انقلاب کرده به جوار خاک میهن و به راه انداختن ارتش به اصطلاح آزادی بخش و دست در دست حکومت صدام گذاشتن و بر علیه خاک وجان وناموس وپرچم ایران خیانت کردن با حکومت بعث و بعداز شکست سنگین در عملیات فروغ جاویدان در شهریور 1368 در یک نشست فرمایشی که فقط به اصطلاح مسئولین سازمان در آن حضور داشتند مسعود رجوی اینبار به خاطر خوش خدمتی های مریم طی چهار سال که باهم بودن اورا در آن نشست بعنوان مسعول اول معرفی کرد و در همان جا خطاب به همه حاضرین گفت که مریم چرا و همه باید از این موضوع ایدولوژیکی عبور کنند و همه باید انقلاب کنند و سپس داستان اصلی در اینجا شروع شد .

در آن زما ن بدلیل اینکه مسئولین سازمان بدلیل شکست سنگین در عملیا ت فروغ زیر تیغ به اصطلاح رهبری بودن و خودشان را بدهکار رهبری میدانستند مجبور بودن که به این داستان انقلاب سر بسپارند و قدم اول این سر سپاری انقلاب کردن بود وطلاق دادن وطلاق گرفتن زنان و مردان از همدیگر و تحویل دادن حلقه های ازدواج به همراه یک ورقه گزارش به رهبر عقیدتی که هر فرد با این کار خودش بر اساس گفته های رهبری عقیدتی از دنیای قرون وسطایی و از دنیای قبر خارج شده و به رهبری عقیدتی وصل میشود و از جنس مریم میشود.

بعد از مدتی که بحث ها و نشستهای بسیار کلانی از طرف رهبری برگزار شد و خوب مغز افراد به اصطلاح نزدیک به رهبری شستشو داده شد و همه زمینه ها آماده شد . واز طرفی هم بدلیل ساکن شدن شرایط مبارزاتی در داخل خاک عراق و ورود تعداد بسیار زیادی از اسیران جنگی به درون ارتش به اصطلاح آزادی بخش و حاد شدن مشکل جنسی در درون تشکیلات سازمان موضوع انقلاب را با بر گزاری مجموعه ای از نشستهای پی در پی در قرار گاه اشرف (بنام نشستهای انقلاب ) برای عموم رزمندگان و شستشودادن مغز های افراد که اکثرا هم از معمولی ترین قشر جامعه بودن و با دست گذاشتن بر شاهرگ عموم افراد یعنی مسئله شعایرمسعود رجوی با حیله گری ومکاری که فقط شیوه و تاکتیک خاص خودش هست در امر فریبکاری ودغلبازی کاری کرد که حتی کسانی هم که ازدواج نکرده اند قسم بخورند در برابر قرآن کریم که تا آخر عمر ازدواج نکنند و در رابطه با این موضوع هم هیچگونه تناقضی را در درون خودشان نگه ندارند چراکه اصل طلایی ورود به انقلاب عدم حمل تناقض در درون فرد بود و باید که روزانه از درون وجود خودش به مسئولش گزارش وضعیت انقلاب میداد واگر گزارش نمی داد به این منظور بود که آن فرد ضد انقلاب ایدولوژیکی خواهر مریم است.

اما این داستان به همینجا هم ختم نمی شود بعد از مدتی مشکل پدیده جنسی در درون تشکیلات به اصلی ترین معظل تبدیل شد آمار ریزش نیرو در درون تشکیلات بالا گرفت و در همین رابطه زنان و مردانی که قصد جدا شدن از ساز مان را داشتن مورد شدید ترین فحاشی ها و توهین ها قرار می گرفتن بطور خاص زنان به آنها میگفتند ضعیفه.کالای جنسی .موجود دست دوم وغیره.........

اما بعد از مدتی که سازمان متوجه شد که دیگر این خط در درون تشکیلات پیش نمیرود و نمیتواند از آن جواب بگیرد آمد و با یک تاکتیک دیگر وارد صحنه شد به نام بحث هژمونی زنان در راس تشکیلات بااین مضمون که مردان انقلابشان آببندی می شود .یعنی برای مدتی افراد را می شود با این بحث کنترل کرد ویا به عبارتی ارضاع کرد در همین دوران بود که بحث مسئولیت پذیری در زنان مطرح شد و بحث هژمونی پذیری برادران از خواهران ذیصلاح در امر انقلاب ایدولوژیکی از همین دوران بود که سو استفاده کردن از زنان در لایه های مختلف در درون تشکیلات چشم گیر ترمیشد و لحظه به لحظه این در مناسبات سازمان حس میشد که از زنان به عنوان یک کالا و بنام انقلاب ایدولوژیکی درون مجاهدین استفاده میشود تا رهبری سازمان به اهداف شوم خودش برسد و سازمان وتشکیلات ازهم گسیخته خودش را با احیای برادران توسط خواهران انقلاب کرده سر پا نگه دارد .

دیگر مسئولین با سابقه برادر در سازمان کاره ای نبودن و همه کاره زنان انقلاب کرده و رها شده از ستم جنسی بودن که نظام امور را در دست گرفته بودن و برادران را در مسیر رسیدن به انقلاب خواهر مریم همراهی میکردن و با شیوه ها و روشهای خاص زنان مجاهد خلق که از خواهر مریم آموزش و تعلیم داد ه میشدن خط تشکیلاتی سازمان را پیش میبردن و برادران وا رفته واز دست رفته را سر پا نگه میداشتند در این دوران بود که در ارتش به اصطلاح آزادی بخش هر زن مسئول تشکیلاتی ونظامی 8 الا 10 مرد بود و این برای زنان یک پیروزی بزرگ بود ولی خودشان نمی دانستند که با چه طنابی دارند در چاه باطل مریم قجر فرو میروند وبه چه شکل وقیحانه ای مورد سواستفاده قرار گرفتن.

تمام بحث رهایی زن از ستم جنسی در درون تشکیلات سازمان فقط وفقط همین بود و ولا غیر و چون سازمان میدانست که با وارفتگی مردان در درون تشکیلات خط کاریش پیش نمی رود مجبور شد که در درون تشکیلات دست به یک چنین کار احمقانه ای بزند تا این یک نوع رقابت باشد بین زنان ومردان وسازمان هم نان آنرا به نرخ روزبرای بیرون از مناسبات خودش به فروش برساند .در صورتی که من خودم در درون سازمان بارها دیده بودم که اگر زنی که از جانب خودش احساس میکرد که این حرفها صرفا یک نوع کلاه برداری هست و تن نمی داد به این مسائل و از آرمانهایی که زنان از آن در رابطه با مسائل خاص خودشان تصمیم گیری میکنند نه تنها این حق انتخاب از آنها سلب کرده بودن بلکه با آنها به وقیحانه ترین شکل ممکن در تشکیلات برخورد میکردن واو را در پاین ترین سطوح کاری بلحاظ اجرایی وتشکیلاتی قرار میدادن تا مورد شدید ترین فشار های روحی و روانی قرار بگیرد و چون مناسبات سازمان محدود بود با این کارشان آنهارا شاخص میکردن در چشم همگان تاهیچگونه حق اعتراض هم نداشته باشند تا مجبور شوند به بحثهای رهایی زن در فرقه رجوی تن دهند واز آرمانهایی که هر زنی برای خود ازآن تبعیت میکند دست بردارند و از آرمانهای نوین مریم قجر تبعیت کنند.

از آنجایی که رهبری سازمان همواره کمبود هایی در رابطه با مسائل جنسی داشتند ودارند همه این مضوعات را به اشکال مختلف در کادروچهار چوبهای مسائل ایدولوژیکی به تک به تک اعضای خود منتقل کردن تا مبادا کسی از این موضوعات درونی سازمان مستثنی قرار گیرد.تا بااین اراجیفی که در ذهن وروح کثیفشان میگذرد همگان دست و پنجه نرم کنند.

--------------------------------------------------------------------------------
© Copyright 2004 www.irandidban.com

nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 مرداد ماه ، 1385 16:50:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تفاوت حزب الله لبنان و سازمان مجاهدین خلق ایران

پس از سقوط پاریس و سلطه هیتلر و حزب نازی آلمان در کشور فرانسه که به دنبال تسلیم ژنرال پتن در مقابل هیتلر به وقوع پیوست، دوگل که در آن موقع معاونت وزارت دفاع ملی فرانسه را بر عهده داشت، استعفا داد. ژنرال دو گل بعد از استعفا از پست خود در سال 1940 به لندن رفت و علیه اشغالگران و دشمن خارجی فراخوان مقاومت صادر کرد و شورای ملی مقاومت فرانسه را به همراه سایر مبارزین فرانسوی از جمله رهبر وقت حزب کمونیست فرانسه پایه گذاری کرد. دوگل سرانجام بعد از حدود چهار سال مقاومت مسلحانه مقابل هیتلر و اشغالگران خارجی ، نخستین دولت انتقالی را در فرانسه در سال 1944 معرفی کرد.

این مقدمه را از این جهت عنوان کردم که سازمان مجاهدین همیشه برای توجیه خشونت و مبارزه مسلحانه ، خود را با مقاومت فرانسه به رهبری ژنرال دوگل مقایسه می کند، بدون اینکه به این نکته کلیدی اشاره کند که مقاومت فرانسه در مقابل یورش دشمن خارجی و اشغال کشورشان در مقابل بیگانه دست به سلاح و مقاومت مسلحانه زدند و نه در مقابل مردم خودشان یا حتی در مقابل یک حکومت دیکتاتوری در فرانسه و اقدام به سرنگونی آن.

البته سازمان مجاهدین ممکن است افراد فرقه خود را که در یک حصار ذهنی و فیزیکی گرفتار کرده، موقتاً فریب بدهد؛ اما نمی تواند افکار عمومی در دنیای آزاد را فریب دهد. اتفاقاً به همین دلیل که سازمان مجاهدین برای رسیدن به قدرت سیاسی دست به سلاح می برد و عملیات تروریستی انجام میدهد در لیست گروه های تروریستی در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا قرار دارد و با اینکه بیش از سه سال از سرنگونی صدام حسین گذشته و عملاً سلاحی در دست ندارند که عملیات مسلحانه و تروریستی انجام دهند، کماکان در لیست گروه های تروریستی باقی مانده است.

از سوی دیگر گروه حزب الله لبنان قرار دارد که در مقابل اشغال و حمله بیگانه به مقاومت مسلحانه دست می زند. روشن است که نوع مقاومت مسلحانه حزب الله لبنان با خشونت و عملیات مسلحانه ای که ساز مان مجاهدین در گذشته انجام داده و در آینده نیز انجام خواهد، بطور کلی متفاوت است. اتفاقاً در اینجا است که می توان بدون در نظر گرفتن تفاوت ایدئولوژیکی حزب الله لبنان با مقاومت فرانسه ، آنها را با یکدیگر مقایسه کرد و گفت هر دو جریان علیه اشغالگر خارجی دست به مقاومت مسلحانه زده اند، بنابراین مقاومت مسلحانه هر دو جریان مشروعیت دارد و باز در اینجاست که می توان گفت برعکس سازمان مجاهدین خلق ایران، حزب الله لبنان یک گروه تروریستی نیست

اما اگر حزب الله لبنان نیز می خواست برای رسیدن به قدرت سیاسی در لبنان، به مانند سازمان مجاهدین در ایران، دست به عملیات مسلحانه و ترور بزند، این گروه لبنانی نیز در لیست گروه های تروریستی قرار می گرفت و از همین روست که روز گذشته اتحادیه اروپا به رغم فشار هایی که از جانب گروه های طرفدار اسراییل بر آن وارد می شود، اعلام کرده که اين اتحاديه قصد ندارد جنبش حزب‌الله لبنان را در فهرست گروه‌هاي تروريستي خود قرار دهد. جالب است که بدانیم علاوه بر حزب الله لبنان گروه حماس در فلسطین نیز که مسلح می باشد، صرفاً به دلیل اینکه در مقابل دشمن خارجی واشغالگر دست به مقاومت مسلحانه می زند، در لیست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا قرار ندارد، اما سازمان مجاهدین خلق و القاعده و طالبان در لیست گروه های ترویستی اتحادیه اروپا قرار دارند

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد