| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
NASIMEVESAL
عضو جدید

13 شهريور ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 1
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 23 شهريور ماه ، 1385 09:28:51 موضوع مطلب: نظرشخصی بنده درباره ی حقوق زن |
|
|
| به نظرمن زن آزاداست.اماتعریف ماازآزادی چیست؟آزادی ازنظرکار؟دراسلام زن آزاداست.امااین به این معنانیست که ازحریم خودتجاوزکندوبه کارهای غیراخلاقی بپردازد.که متاسفانه درایران ازاین نوع انسانهابه وفور یافت میشود.افرادی که دراین کارهاسرمایه گذاری کردندودرکشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به راحتی زندگی میکنند!امااین زندگی انتهایی هم دارد.شهیدمطهری هم همیشه درسخنرانیهای خاص زنان آنهاراآزادمیداند.امانه آزادازهرنظر.هم چون مردهابه سرکاربروند-درتصمیم گیریهای ملت دخیل باشند-درمجلس ودولت سمت اساسی داشته باشند.وازاین قبیل مسائل.امیداست باخواندن آثارشهیدمطهری این رفتارها بیشترشود وکردارهای زنان متناسب باشان آنهاباشد......... |
|
| بازگشت به بالا |
|
kamali
معاون مدیر انجمن

26 ارديبهشت ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 95
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 23 شهريور ماه ، 1385 11:24:46 موضوع مطلب: |
|
|
حرف شما صحیح است ولی اگر جوانب آن بیشتر باز شود بهتر است. اگر مطالبی از شهید مطهری را هم در این زمینه ذکر نمایید ممنون می شوم.
آنچه در مورد زن مهم است این است که حریم را در روابط خود حفظ کند و هرجا این حریم در خطر باشد نباید خود را در معرض بیگانه قرار دهد به بهانه احقاق حق خود.
شهید مطهری در کتاب آشنایی با قرآن می فرمایند :" اسلام در حرکت به سوی خدا بین زن ومرد تفاوت قایل نیست" ولی در مسولیتهای اجتماعی و حرکت به سوی خلق چه؟ در برخی موارد که احتمال شکستن حریمها هست و آن مسولیت نوعا باحفظ حریمها منافات دارد اسلام اجازه نداده مثل مرجعیت و رهبری و ... |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 128
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 23 شهريور ماه ، 1385 20:52:32 موضوع مطلب: |
|
|
با سلام
هر دو شما از یک حریم صحبت کرده اید بدون اینکه اون را معنا کنید شاید برای شما مفهوم واضحی باشه اما برای من یکی از پیچیده ترین مفاهیمه... (البته من قبلا هم از اقای کمالی خواسته بودم که در موردش توضیح بدن اما مثل اینکه ایشون تمایلی به این کار نداشتن) _________________ با تشکر
نوری |
|
| بازگشت به بالا |
|
kamali
معاون مدیر انجمن

26 ارديبهشت ماه ، 1385
|
ارسال شده در: پنجشنبه، 23 شهريور ماه ، 1385 23:55:48 موضوع مطلب: |
|
|
|
nnoori مي نويسد:
|
با سلام
هر دو شما از یک حریم صحبت کرده اید بدون اینکه اون را معنا کنید شاید برای شما مفهوم واضحی باشه اما برای من یکی از پیچیده ترین مفاهیمه... (البته من قبلا هم از اقای کمالی خواسته بودم که در موردش توضیح بدن اما مثل اینکه ایشون تمایلی به این کار نداشتن)
|
اولا توضیح ندادن بنده لزوما به این معنا نیست که تمایل به جواب دادن نداشتم ، دلایل دیگری هم می تواند داشته باشد از جمله اینکه دیگران هم وارد بحث شوند و نظرشون را در مورد این مطلب بدهند.
اینکه این حریم را خود دین مشخص می کند شکی نیست ولی اینکه محدوده آن چیست ، می توان گفت محدوده آن هماناست که مراجع تقلید در رساله ها ذکر نموده اند. مثلا حریم در نگاه اینگونه است که مرد به غیر از گردی صورت و دستها تا مچ بدون زینت نگاه نکنند و زن هم به مرد از روی لذت نگاه نکند. در تماس هم حریم خاص خود را دارد. در شنیدن صدا هم زن نباید طوری سخن بگوید که باعث تحریک مرد بیگانه شود . ...... اینها همه اش حریم محسوب میشود. البته مصداقهای زیادتری دارد که هر کسی می تواند از رساله در آورد. |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385
|
ارسال شده در: جمعه، 24 شهريور ماه ، 1385 08:14:50 موضوع مطلب: |
|
|
با سلام
اولا من قصد جسارت نداشتم و فقط (با اجازه شما ) حدس خودم را نوشتم.
ثانیا درست است که اسلام حد را مشخص کرده اما با این وجود من همیشه در تعجبم که دو تا خانم مومن چرا این قدر رفتارشون متفاوته؟؟!!یکی میگه چون حضرت فاطمه(س) فرموده" بهترین چیز برای زن اینه که نه اون نامحرمی را ببینه ونه نامحرمی اونو ببینه" و وظیفه اش اینه که بشینه توی خونه و بچه داری کنه ...
اون یکی میگه طبق فرمایشات حضرت امام زن باید اگاه باشه , تو متن جامعه باشه, از سیاست بدونه ,تحصیل کنه ...(همون طور که میدونید مراکز تحصیلی ما مختلط اند)
من نمی دونم این تفاوت ها از کجا نشئت می گیره... اگر حریم یک چیز تعریف شده و واحدی هست پس این دو گانه گی ها(البته بهتره بگم چند گانگی) چه مفهومی می تونن داشته باشن.
یک مطلبی را هم محض اطلاع می گم که اکثر زن ها حریم دارن و تفاوت فقط در نوع تعریف حریمه.
ببخشید از اینکه این پست یه کم طو لانی شد. _________________ با تشکر
نوری |
|
| بازگشت به بالا |
|
kamali
معاون مدیر انجمن

26 ارديبهشت ماه ، 1385
|
ارسال شده در: جمعه، 24 شهريور ماه ، 1385 10:03:42 موضوع مطلب: |
|
|
این اختلافاتی که نوشتید و واقعیت هم دارد از زبان کیست؟ از زبان دو اسلام شناس یا از زبان دونفر عوام. اگر از زبان دو اسلام شناس باشد دونوع برداشت از منابع اسلامی است که برای آنها حجت است وماوظیفه داریم تحقیق کنیم که کدام یک از نظر علمی و اخلاقی بالاترند و طبق نظر او عمل نماییم.
انشا الله در طول مطالعاتتان به کتاب ارزشمند حجاب شهید مطهری برسید بسیاری از این سوالات حل می شود. |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385
|
ارسال شده در: جمعه، 24 شهريور ماه ، 1385 10:13:42 موضوع مطلب: |
|
|
با سلام
از زبان دو اسلام شناس واقعی ( یکی از ان ها ایت الله است ودیگری هم در جامعه الزهرا تحصیل کرده _________________ با تشکر
نوری |
|
| بازگشت به بالا |
|
kamali
معاون مدیر انجمن

26 ارديبهشت ماه ، 1385
|
ارسال شده در: جمعه، 24 شهريور ماه ، 1385 21:44:00 موضوع مطلب: |
|
|
| خوب بنده هم جواب دادم. اگه نسبت به جواب اشکالی دارید بفرمایید. |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
nnoori
معاون مدیر انجمن

6 تير ماه ، 1385
|
ارسال شده در: شنبه، 25 شهريور ماه ، 1385 09:05:10 موضوع مطلب: |
|
|
با سلام
من هم فکر کردم وهم تحقیق کردم اما به نتیجه ای نرسیدم .از طرفی هم هنوز در سیر مطالعاتی به کتاب مسئله حجاب نرسیده ام .البته اگر اشکالی نداشته باشد من میخوانم...
من خودم شخصا نظرم بیشتر منطبق بر نظر دوم است اما از طرفی هم میدانم که اگر نظر اول درست باشد هم در دنیا ضرر دیدم(زحمت تحصیل , داشتن درد جامعه و تلاش برای اصلاح , تلاش برای بالا بردن سطح اگاهی از مسائل سیاسی و...) و هم در اخرت...
در عوض گروه اول هردو را دارند. _________________ با تشکر
نوری |
|
| بازگشت به بالا |
|
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 285
|
ارسال شده در: يكشنبه، 23 مهر ماه ، 1385 11:54:25 موضوع مطلب: |
|
|
وقتی به زندگی سرور زنان عالم حضرت فاطمه زهرا(س) نگاه می کنیم می بینیم ، بیشترین توجهشان به امر خانه داری و تربیت فرزندان و خوب شوهرداریشان بوده ولی در جایی که ضرورت ایجاب می کرده در میان نامحرمان نیز حضور و خطابه می خواندند و از حقوقشان دفاع می کردند. همینطور حضرت زینب(س) به همین صورت ...
به نظر بنده ( البته اگر نظر مرا بخواهید ) ما نیز باید توجه به ضرورت ها داشته باشیم در جایی که ضرورت ایجاب می کند به میدان بیاییم و جایی که ضرورت ندارد ...
البته توجه به این نکته نیز ضروری است که خانمی که در خانه نشسته و به امر خطیر خانه داری اشتغال دارد نباید از وضعیت جامعه غافل باشد به این دلیل که حضوری در اجتماع ندارد. بلکه باید در همه حال آگاه از وضعیت باشد ، دید خود را بالا برد تا بتواند هم فرزندان آگاه و فهمیده ای تحویل جامعه دهد و هم در موقع ضرورت حساب شده عمل کند.  |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 285
|
ارسال شده در: دوشنبه، 24 مهر ماه ، 1385 21:34:41 موضوع مطلب: |
|
|
علاوه بر حقوق فراوانی که اسلام به زن داده احترام خاصی نیز برای او قائل است.
استاد در جایی می گویند: مرد الهام گیر از زن است و اگر در یک جریان اجتماعی زن ها هماهنگی نداشته باشند، از تأثیر مرد هم فوق العاده می کاهد و بر عکس اگر زن ها نقش موافق و احساسات وافق داشته باشند ، نیروی مردها را هم چند برابر می کنند.  |
|
| بازگشت به بالا |
آفلاين |
|
setayesh
عضو جدید

20 تير ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 5
محل سكونت: قم
|
ارسال شده در: يكشنبه، 16 ارديبهشت ماه ، 1386 15:19:28 موضوع مطلب: |
|
|
من یه مقاله ای چیزی درباره ی آزادی زنان و لیبرالیسم و از این قبیل موضوعات می خواستم دوستان عزیز اگه دارید لطفا هر چه زودتر بفرستید.با تشکر  _________________ ستایش |
|
| بازگشت به بالا |
|
|
|
|