مقام معظّم رهبری (دام ظلّه العالی) :
همان مبارزه موجب شد كه او به شرف شهادت نايل شود. يعني آن دشمني كه مطهري را بر زمين انداخت وخون او را جاري كرد، دشمني بود كه از ارشادهاي او و آگاهيهايي كه او به مردم مي داد، صدمه مي ديد. چون شهيد مطهري در مقابل التقاط ايستاد، در مقابل نفاق ايستاد.
سخنرانی روز معلم 15/2/1372

::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - علاقه به تحقیق و مطالعه
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن » درباره شهيد مطهري

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
علاقه به تحقیق و مطالعه
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
baraneadl
عضو جدید
عضو جدید

3 شهريور ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 18
محل سكونت: گیلان

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 16 مهر ماه ، 1385 03:23:16    موضوع مطلب: علاقه به تحقیق و مطالعه پاسخ همراه با اعلان

علاقه به تحقیق و مطالعه (مصاحبه با شهید آیت الله مفتح)
سال گذشته در آن اوج مبارزات به من می فرمود به خدا اگر امام و رهبر ما پیروز بشود هیچ پستی من نمی خواهم هیچ مقامی نمی خواهم، برای من همین زندگی که الان دارم، کتابخانه ام برای من بهترین لذت است من همین را می خواهم که بنشینم و کتاب بنویسیم، بنشینم و تحقیق کنم، بنشیم از اسلام عزیز دفاع کنم، این هدفمن است بنابراین، این کوشش و این تلاش، ارزش شخصی برای من نیست و دیدیم راست می گفت و پس از پیروزی با اینکه در سطح بسیار بالایی قرار داشت (ما اگر یک مطلبی را می خواستیم خدمت امام بگوییم همه دوستان ما فکر می کردند تنها فردی که امکان دارد با امام صریح صحبت کند و امام علاقه به او دارد و او را می پذیرد فورا می گفتیم برویم خانه آقای مطهری به آقای مطهری بگوییم ایشان خدمت امام عرض کنند چون می دانستیم امام به ایشان علاقه دارد) می گفت من که مشغول تحقیق و تالیف برای من منصب و مقام مهم نیست جز همین که مشغول تحقیق و مشغول نوشتن کتاب و مقالات باشم.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب آفلاين
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 285

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 24 مهر ماه ، 1385 05:45:36    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Idea این استاد بزرگوار عمدتاً پاسدار اسلام و هوشیار در برابر اسلام بود. یادم نمی رود کتابی را ایشان شنیده بودند که منتشر شده ( اسم آن کتاب را نمی آورم ، چون ترویج از یک کتاب باطل است). ایشان می گفت که این کتاب را از هر کجا که هست برای من پیدا کنید ، ما مأمور شدیم. گشتم و بالاخره یک نسخه پیدا کردم. آن نسخه ای که به دست ما رسید منحصر به فرد بود ، 400 صفحه کتاب بود. من با زحمت زیادی دو سه نسخه از آن کپی گرفتم و یک نسخه خدمت ایشان بردم و یک نسخه پیش من ماند .
شاید 20روز نگذشت. ایشان گفتند: با این کتاب چه کردی ؟ گفتم: گذاشته ام هر وقت فرصت کردم مطالعه کنم. بعد دیدم تمام کتاب را خوانده ، روی فصل به فصلش تحلیل کرده . نقطه های ضعفش را در آورده و حدود 300 مورد علیه اسلام و به نام اسلام که در ان نوشته شده بودرا بیرون آوردند. یعنی کتابی که به عنوان یک بحث تاریخی اسلام بود و دقیقاً می خواست بگوید این کتاب، کتاب اسلامی است ، بیش از 300 مورد علیه اسلام داشت که استاد آن را نقد کردند.
به نقل از شهید دکتر محمد جواد باهنر
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي آفلاين
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد