مقام معظّم رهبری (دام ظلّه العالی) :
همان مبارزه موجب شد كه او به شرف شهادت نايل شود. يعني آن دشمني كه مطهري را بر زمين انداخت وخون او را جاري كرد، دشمني بود كه از ارشادهاي او و آگاهيهايي كه او به مردم مي داد، صدمه مي ديد. چون شهيد مطهري در مقابل التقاط ايستاد، در مقابل نفاق ايستاد.
سخنرانی روز معلم 15/2/1372

::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - نمونه هايى از فضايل و سيره فردى رسول خدا (ص)
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن » سیره نبوی

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
نمونه هايى از فضايل و سيره فردى رسول خدا (ص)
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
yaranebahar
عضو جدید
عضو جدید

5 مرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 4

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 5 مرداد ماه ، 1385 16:50:34    موضوع مطلب: نمونه هايى از فضايل و سيره فردى ر پاسخ همراه با اعلان

جرير بن عبدالله گويد: چون رسول خدا مبعوث گرديد، من به حضورش آمدم تا با او بيعت كنم، فرمود: يا جرير به چه منظورى پيش من آمده‏اى، گفتم: يا رسول الله (ص) آمده‏ام تا بر دست تو مسلمان شوم، حضرت عباى خود را براى نشستن من به زمين پهن كرد. بعد به ياران خود فرمود: چون كسى كه در ميان قوم خويش محترم است پيش شما آيد احترامش كنيد: «اذا اتا كم كريم قوم فاكرموه»2

نهى از بدگويى‏

ابن مسعود گويد: رسول خدا (ص) فرمود: كسى در پيش من از اصحابم بدگوئى نكند، مى‏خواهم وقتى كه پيش شما مى‏آيم قلبم نسبت بشما آرام و بى دغدغه باشد: «قال رسول الله (ص): لا يبلغنى احد منكم عن اصحابى شيئا فانى احب ان اخرج اليكم و انا سليم الصدر»3.

صبر و مقاومت

آنگاه كه پسرش ابراهيم در حال جان دادن بود چنين فرمود: اگر فرزند در گذشته، براى پدر اجرى نداشت و اگر اين نبود كه زندگان به مردگان ملحق خواهند شد، در اين صورت بر تو محزون مى‏شديم اى ابراهيم، بعد به گريه افتاد و فرمود: چشم اشك مى‏ريزد، قلب مى‏سوزد ولى جز آنچه خدا راضى باشد سخنى نمى‏گوئيم و اى ابراهيم ما در فراق تو محزونيم :

«و قال لابنه ابراهيم و هو يجود بنفسه: لولا ان الماضى فرط الباقى و ان الاخر لاحق بالاول لحزّنا عليك يا ابراهيم ثم دمعت عينه و قال: تدمع العين و يحزن القلب و لا نقول الا ما يرضى الرب و انّا بك يا ابراهيم لمحزونون: 7».

تواضع‏

روزى خواهر رضاعيش محضر وى آمد، حضرت چون او را ديد شاد شد، عباى خويش را پهن كرد و او را در آن نشانيد، با او سخن مى‏گفت و بر رويش مى‏خنديد، بعد برخاست و رفت، آنگاه برادر آن زن آمد حضرت با او مثل خواهرش رفتار نكرد، گفتند: يا رسول الله با خواهرش رفتارى كردى كه با برادرش نكردى با آنكه او مرد است؟!

فرمود: آن خواهر بر پدرش از اين برادر نيكوكارتر بود. 10

براي مطالعه ادامه به اين آدرس برويد
http://banezahra.blogfa.com/
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب آفلاين
yaranebahar
عضو جدید
عضو جدید

5 مرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 4

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 5 مرداد ماه ، 1385 16:52:53    موضوع مطلب: Re: نمونه هايى از فضايل و سيره فردى پاسخ همراه با اعلان

[quote="yaranebahar"]جرير بن عبدالله گويد: چون رسول خدا مبعوث گرديد، من به حضورش آمدم تا با او بيعت كنم، فرمود: يا جرير به چه منظورى پيش من آمده‏اى، گفتم: يا رسول الله (ص) آمده‏ام تا بر دست تو مسلمان شوم، حضرت عباى خود را براى نشستن من به زمين پهن كرد. بعد به ياران خود فرمود: چون كسى كه در ميان قوم خويش محترم است پيش شما آيد احترامش كنيد: «اذا اتا كم كريم قوم فاكرموه»2

نهى از بدگويى‏

ابن مسعود گويد: رسول خدا (ص) فرمود: كسى در پيش من از اصحابم بدگوئى نكند، مى‏خواهم وقتى كه پيش شما مى‏آيم قلبم نسبت بشما آرام و بى دغدغه باشد: «قال رسول الله (ص): لا يبلغنى احد منكم عن اصحابى شيئا فانى احب ان اخرج اليكم و انا سليم الصدر»3.

صبر و مقاومت

آنگاه كه پسرش ابراهيم در حال جان دادن بود چنين فرمود: اگر فرزند در گذشته، براى پدر اجرى نداشت و اگر اين نبود كه زندگان به مردگان ملحق خواهند شد، در اين صورت بر تو محزون مى‏شديم اى ابراهيم، بعد به گريه افتاد و فرمود: چشم اشك مى‏ريزد، قلب مى‏سوزد ولى جز آنچه خدا راضى باشد سخنى نمى‏گوئيم و اى ابراهيم ما در فراق تو محزونيم :

«و قال لابنه ابراهيم و هو يجود بنفسه: لولا ان الماضى فرط الباقى و ان الاخر لاحق بالاول لحزّنا عليك يا ابراهيم ثم دمعت عينه و قال: تدمع العين و يحزن القلب و لا نقول الا ما يرضى الرب و انّا بك يا ابراهيم لمحزونون: 7».

تواضع‏

روزى خواهر رضاعيش محضر وى آمد، حضرت چون او را ديد شاد شد، عباى خويش را پهن كرد و او را در آن نشانيد، با او سخن مى‏گفت و بر رويش مى‏خنديد، بعد برخاست و رفت، آنگاه برادر آن زن آمد حضرت با او مثل خواهرش رفتار نكرد، گفتند: يا رسول الله با خواهرش رفتارى كردى كه با برادرش نكردى با آنكه او مرد است؟!

فرمود: آن خواهر بر پدرش از اين برادر نيكوكارتر بود. 10

براي مطالعه ادامه به اين آدرس برويد
http://banezahra.blogfa.com/
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب آفلاين
saleh
عضو فعال انجمن

29 تير ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 39

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 5 مرداد ماه ، 1385 16:57:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شهید مطهری ره صد حدیث از رسول اکرم صلی الله علیه و آله در پایان کتاب ارزشمند "سیری در سیره نبوی" نقل کرده اند که در سال پیامبر اعظم ص خواندن آن بسیار مفید و لازم است.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي آفلاين
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 285

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 10 مهر ماه ، 1385 13:19:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Wink [size=12]امروز از رسول اعظم(ص) حدیثی در کتاب تعلیم و تربیت در اسلام خواندم که میدانم خواندنش برایتان راه گشاست.
شخصی خدمت حضرت رسول(ص) شرفیاب شد و درخواست موعظه کرد. حضرت پس از سه بار تأکید مبنی بر عمل به آن، فرمودند: « هر کاری که به آن تصمیم می گیری ، آخرش را هم نگاه کن.»
به امید اینکه همگی عامل به این دستورات باشیم. Razz
بازگشت به بالا
ghoghnus
معاون مدیر انجمن

5 خرداد ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 285

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 10 مهر ماه ، 1385 13:20:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Wink [size=12]امروز از رسول اعظم(ص) حدیثی در کتاب تعلیم و تربیت در اسلام خواندم که میدانم خواندنش برایتان راه گشاست.
شخصی خدمت حضرت رسول(ص) شرفیاب شد و درخواست موعظه کرد. حضرت پس از سه بار تأکید مبنی بر عمل به آن، فرمودند: « هر کاری که به آن تصمیم می گیری ، آخرش را هم نگاه کن.»
به امید اینکه همگی عامل به این دستورات باشیم. Razz
بازگشت به بالا
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد