مقام معظّم رهبری (دام ظلّه العالی) :
آنچه كه امروز مي تواند اين جبهه را مستحكم بكند - جبهه ايمان و جبهه حق را - عبارت است از تمسك به وحدت كلمه در زير سايه اسلام، در زير سايه حسين بن علي، در زير سايه معارف عاليه اسلام، كه شخصيتهايي مثل شهيد مطهري - كه اين روزها ملت ما به ياد آن بزرگوار هستند
سخنرانی روز معلم 9/2/1377

::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - آماده ای ؟ بسم الله
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن » دل نوشته ها

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
آماده ای ؟ بسم الله
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
abotorab
عضو جدید
عضو جدید

26 اسفند ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 4

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 12 فروردين ماه ، 1387 08:46:06    موضوع مطلب: آماده ای ؟ بسم الله پاسخ همراه با اعلان

بسم الله الرحمن الرحيم

آي عزيز دل‘

شنيدم غصه خوردي ! شنيدم كيسه تو جدا كردي و گفتي ما كجا و اونا كجا!؟

نه ديگه ‘ نشد! آخه اين حرفا رو كه نزدم تا تو غصه بخوري .نگفتم كه دلتو بسوزونم! هول برت نداره .همه خبرا سر جاشه .

آخه اينجا كه بقالي آقا سامان سر كوچه نيست ؛دنياي بي حساب كتابه. دنياي معامله با كريم . ميدوني كه چي ميگم.

غصه مي خوري كه جا موندي ! زمين گير شدي ! غصه مي خوري كسي به فكرت نيست! خب اشتباه مي كني . يكي رو مي شناسم كه داره در به در دنبال تو مي گرده . پس چي؟ خود خودت

خوب گوش كن رازي رو ميخوام بهت بگم كه كيف كني !.كربلا هنوز نزديكه دو سه قدم اونورتر!

بلند شو . از جات پاشو! چيه اين همه گرد و غباري كه رو لباسته؟! بتكون اينا رو .نشستي عزاي چي رو گرفتي؟ آدم مومن ‘ آخه الان وقت عزا داريه؟! زرهت كو! قباي جنگت چرا وصله نشده كناري افتاده؟! بابا ديگه به چه زبوني بگن فرمانده هست. سرباز بايد حاضر باشه .

دل غافل ؛ معركه بر پاست و اونوقت تو اينجا نشستي به چه كنم‘چه كنم ؟!

جل الخالق ! ميون ميدون هم بخواي اينجوري بجنگي كه واويلاست .از جات پاشو ‘ لباساي رزمتو حاضر كن‘توشه راهتو ببند .عنقريب اگه صدات كنن ‘با چي مي خواي بري؟ با پاي لنگ ؟!!!.

خيلي خوب حالا غصه نخور‘ما كه هنوز نمرديم پس دوستي به چه دردي ميخوره؟ من يه ليست دارم .از روش ميخونم ببين كدومش رو داري و كدومش رو نه كه تا فرصت هست بتوني تهيه كني كه اينقدر اضطراب نداشته باشي ..حواستو جمع كن تا بخونم :

يه دل حاضر .فرمانده گفته طوري باشه كه بيخودي هي به اين طرف و اون طرف لق نزنه . دستمال هم كنارش كه اگه خاك گرفت پاكش كني . روزي يكي دو بار هم چكش مي كني ‘اين حد اقلشه.

يه كوله پشتي يا يه كيسه اون هم واسه احتياجات ضروريه ميدوني كه بيشتر از اين هم جا نميشه . هرچي سبك تر بهتر وقتي بارت ازاحتياجات دنيا سبك باشه ‘سفر راحت تره . ديگه خيالت هم راحته و حواست دنبال چيزاي ديگه نميره .

اوه اوه حواستو جمع كن اين يكي خيلي مهمه يه مانومتر‘يه زمان سنج كه تو موقعيت هاي حساس درست كار كنه . تو اوضاعي مثل الان خيلي لازمه اينقدري فرصت نيست كه بشينيم سرمسائل بيخود جر و بحث كنيم .زمان فقط وقت حاضر شدنه .شب عمليات فرصت غنيمته هركسي بايد طوري رفتار كنه كه بتونه به موقع حاضر وآماده باشه . بپا اينجاست كه لازمه در نموني كسري داشته باشي درد سره ببين زمان سنجت درست كار مي كنه يا همچي غافلت كرده كه ميشيني وبا چونه زدن وقت خودت و ديگران رو. . . !بگذريم .

يه توري يه توري درشت باف تو تموم لحظه ها بايد نصب باشه . واسه اينكه جلوي ديد و عبور شيطون رو بگيره لازم نيست ريز باشه.خيالت راحت ‘خودش هم حساب دستشه . خبر داره كه دور و بر رزمنده جماعت خيلي آفتابي نشه چي رو بخواد بگيره دنيا رو اون تو يه كوله كرده و انداخته پشت سرش .

يه مخ خوب نقشه خون؛ ازجنس مرغوبش. خيلي مهمه كه گرا درست باشه اشتباهي سر از لونه زنبور در نياري بايد بتوني موقعيت شناس باشي . مخ كربلا شناس تو موقعيت هاي غير كربلائي هم گمت نمي كنه؛ به جاي دوستي دشمني نميكني و برعكس با دشمن دم نمي گيري .

يه دوربين ‘ اضافه كن يك نزديك بين رو هم اين رو ديگه بايد از شهيد . . . بپرسي تنظيمشو اونا خوب ميدونن . لنز دوربينت خيلي بايد حساس باشه بري سراغ شهدا درست حاليت ميكنن .

بعد ‘بعد ‘بعد‘ديگه چي ...؟! آها يه قلم ‘يه كاغذ ويه پاكت نامه آره پاكت نامه واسه اين كه بايد يه كم از دنيا و مظاهرش دوري كني و فاصله بگيري‘راه ها كه دور شد به قلم كاغذ هم حاجت مي شه . اگه نبود كه چه جوري پيام شهدا به ما ميرسيد پيام تو رو كي مي خواد به گوش ديگران برسونه؟

يه دستمال نخي فرد اعلي با يه قوطي واكس چرب واسه چي؟ خوب واسه اين كه پوتين بچه مسلمونا روبرق بندازي ديگه .اونم وقتي نيستن واسشون واكس ميزني نه اينكه پشت سرشون واسشون بزني!

. . . با كي بودي كه اين طوري حرف زدي؟ چي؟ به به ! دست شما درد نكنه! آخه نازنين آدم با برادر و رفيق خودش اين جوري صحبت ميكنه؟ . خيلي كار بدي كردي .اين كسايي كه به اين راحتي به نقدشون مي كشي و حريمشونو ميشكني ‘اولا داخل لشكر اسلامند . در ثاني يه لحظه اون بالا رو نگاه كن هيچ ميدوني سرباز كدوم فرمانده رو داري هتك مي كني؟!

بي خيال رزمنده مگه بي سوادا دل ندارن ؟ مگه اونام نميتونن خون به پاي كسي بريزن كه مادراشون پاي روضه اش اشك ريختن؟! يه كم كوتاه بيا اوني كه بايد قبول كنه كس ديگه است . من وتو هم بهتره كه اسلحه مونو جايي كه جاشه نشونه بگيريم نه دل حسيني همسنگر خودمونو.

يه قطب نماي ميد اين وطن "محيا" كه دقيق جهت محمد وآل محمد رو نشونت بده اون وقت ديگه نه گم ميشي كه مجبور بشي از اين و اون بپرسي نه اين كه بري زير هر علمي سينه بزني .هزارتا پرچم هم اگه باشه‘ بايد رو به يك طرف حركت كنن ولي بعضيا اصلا قطب نما ندارن ‘ بعضيا قطب نماشون خرابه ‘ بعضي ها هم كه قطبشون جايي ديگه است خلاصه كه هزارتا علم بر پاست . مگه خودت قطب نما نداري با اين همه علم و بيرق چه كار داري ! يه يا علي بگو وراهي شو همه همديگه رو همونجا ميبينيم .

بي سيم رو هم كه لازم نيست همه داشته باشن اما اينو لازمه بدونن كه بي سيم اوني روشنه ودرست كار ميكنه كه با قطب نما حرفش يكي باشه . خدا رو شكر كه ميون اين همه مدعي‘هنوز بي سيم روشن رو ميتونيم تشخيص بديم .

راستي ببينم زير قطب نمات چي نوشته ؟

" من مات علي حب آل محمد مات شهيدا"

نبينم غصه بخوري. من ازشهيد گفتم ‘ يعني دارم مسئله حل كردن اونا رو نگاه مي كنم كه منم حل كردن ياد بگيرم. ندونستن كه عيب نيست‘ اين نپرسيدنه كه گناهه .بغل دستي تو همين حالا داره مشق شهادت ميكنه؛ من وتو چرا غافل بمونيم؟

دور و بر رو مي بيني چه خبره. . ! رو همه تابلو ها نوشتن:

"مونده نباشي رزمنده"

ببين كي داره مياد هدهد !.

-از عاشورا مياي؟چه خبر ؟

-آره اونجا قيامته من خيلي خسته ام يه نفس كه بگيرم دوباره بر ميگردم . تو داري ميري؟

انشاءالله ‘تو برو با خيال راحت استراحت كن آنقدر سرباز هست كه ميدون خالي نمونه

-حق با توئه ولي آنقدر امام نيست كه ما دورش بگرديم .

"سرشار مهر" پنج شنبه سیزدهم صفر 1429
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي آفلاين
nabzegol
عضو جدید
عضو جدید

6 اسفند ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 4

ارسال ارسال شده در: جمعه، 16 فروردين ماه ، 1387 00:17:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

باحال بود مومن
دستت درست
خوش به حالتون
من نمیدونم به چه طلسمی دچار شدم ؟
چه نفرینی پشت سرمه ؟
نمیدونم چرا به هرکاری که دست میزنم خراب میشه
به هر دری که میزنم به روم بسته میشه
همش بدشانسی پشت بد شانسی
فکر کنم خدا زدتم
چیکار کنم؟
Confused
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي آفلاين
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد