ارسال شده در: چهارشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1386 22:20:43 موضوع مطلب: تحلیل یا تجلیل
چند روزی است که از سالروز شهید مطهری گذشته است . یک نگاهی به دور و بر خود بیندازیم ببینیم چه کارهایی برای آشنایی مردم بویژه نسل جوان با اندیشه های شهید مطهری صورت گرفت. البته اقداماتی صورت گرفت منکر ان نیستیم ولی کافی بود؟ بنده خودم که در یکی از شهرهای مذهبی هستم بوضوح دیدم پارچه هاو بنرهای بزرگ در تجلیل از این متفکر شهید در میادین مختلف شهر اویخته شده بود که برخی تنها تصویر شهید مطهری بود و برخی دیگر همراه با جمله ای از امام در تجلیل ایشان . به نظر شما این کافی است برای نشر افکار شهید مطهری؟ جوانی که این تصاویر یا جملات تجلیل گونه را می بیند چه استفاده ای می تواند بکند؟ دریغ از یک جمله در مورد تشویق به مطالعه کتب و آثار ایشان با این که از امام امت و نیز رهبر معظم جملات بی نظیر و کم نظیر در مورد اهمیت مطالعه اثار ایشان نقل شده است.همین یک جمله امام کافیست که : " آثار ایشان بی استثنا خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم آثار ش بی استثنا خوب است."
خلاصه اینکه چه خوب است در کنار تجلیل از بزرگانمان کمی هم به تحلیل زندگی ،افکار ،اندیشه ها و راههای آشنایی افراد با آن اندیشه ها بپردازیم.