مقام معظّم رهبری (دام ظلّه العالی) :
آنچه كه امروز مي تواند اين جبهه را مستحكم بكند - جبهه ايمان و جبهه حق را - عبارت است از تمسك به وحدت كلمه در زير سايه اسلام، در زير سايه حسين بن علي، در زير سايه معارف عاليه اسلام، كه شخصيتهايي مثل شهيد مطهري - كه اين روزها ملت ما به ياد آن بزرگوار هستند
سخنرانی روز معلم 9/2/1377

::نسیم مطهر:: :: نمايش موضوعات - صالحان گرفتارومجرمان مرفه؟؟؟؟؟؟
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان
جستجو
جستجو
ليست كاربران
ليست كاربران
گروههاي كاربري
گروههاي كاربري

مشخصات
مشخصات
ورود به سيستم
ورود به سيستم
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي
::نسیم مطهر:: صفحه اول انجمن » خداشناسی و معاد

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع      
صالحان گرفتارومجرمان مرفه؟؟؟؟؟؟
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
asemoon
عضو جدید
عضو جدید

28 فروردين ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 1

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 20 خرداد ماه ، 1386 18:23:41    موضوع مطلب: صالحان گرفتارومجرمان مرفه؟؟؟؟؟؟ پاسخ همراه با اعلان

از آنجا كه خداوند اولياى خود را دوست دارد، لذا اگر خلافى كنند، فوراً آنان را با قهر خود مى‏گيرد تا متذكّر شوند، چنانكه خداوند در قرآن مى‏فرمايد: اگر پيامبر سخنى را كه ما نگفته‏ايم به ما نسبت دهد، با قدرت او را به قهر خود مى‏گيريم: «لو تقوَّل علينا بعضَ الاقاويل لأخذنا منه باليمين» (2) و همچنين اگر مؤمنين خلافى كنند، چند روزى نمى‏گذرد مگر آنكه گوشمالى مى‏شوند.
امّا اگر نااهلان خلاف كنند، خداوند به آنان مهلت مى‏دهد و هرگاه مهلت سرآمد، آنان را هلاك مى‏كند: «و جعلنا لمهلكهم مَوعداً» (3) و اگر اميدى به اصلاحشان نباشد، خداوند حسابشان را تا قيامت به تأخير مى‏اندازد و به آنان مهلت مى‏دهد تا پيمانه شان پر شود. «انّما نُملى لهم ليزدادوا اثماً» (4)
به يك مثال توجه كنيد:
اگر قطره‏اى چاى روى شيشه عينك شما بريزد، فوراً آن را پاك مى‏كنيد.
امّا اگر قطره‏اى چاى روى لباس سفيد شما بچكد، صبر مى‏كنيد تا به منزل برويد و لباس خود را عوض كنيد.
و اگر قطره‏اى روى قالى زير پاى شما بچكد، آن را رها مى‏كنيد تا مثلاً شب عيد به قالى شويى ببريد.خداوند نيز با هركس به گونه‏اى رفتار مى‏نمايد و بر اساس شفّافيّت يا تيرگى روحش، كيفر او را به تاخير مى‏اندازد.
درواقع طبق فرمایش استاد بلاونعمت نسبی هستند.مصائب نعمت هستندوقتی که انسان از انها بهرورداری کندوبا انها به کمال برسد.
همه چیز بستگی به عینک ماداردپس تادیر نشده انرا پاک کنیم!!!!!
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي آفلاين
ele2a
عضو جدید
عضو جدید

-78 فروردين ماه ، -621
تعداد ارسالها: 12

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 21 خرداد ماه ، 1386 22:00:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام دوستان گرامی. بی مقدمه عرض کنم که به داستان زیر توجه کنید و آیا این داستان سخن asemon را نغض می کند یا تایید و چگونه؟!
«امام حسن(ع) روزی با بوی خوش بسیار و جامه های فاخر در میان اعوان و انصار و متکاثر و خویشان و خاندان از اکابر و اصاغر بر اشتری سوار بود و در بعضی از کوچه های مدینه می رفت. ناگاه یهودی پیر فقیری از برابر پیدا شد با جامه های کهنه و بدن ضعیف و رنگ نحیف. چون حضرت امام حسن(ع) را به آن زینت و حشمت ملاحظه کرد گفت : ای فرزند رسول خدا ! ساعتی توقف نما و به سخن من گوش ده. حضرت عنان کشید و ایستاد. یهودی گفت : انصاف ده، جد تو گفته که دنیا زندان مؤمن و بهشت کافر است. تو خود را مؤمن می دانی و من را کافر. تو با آن راحت و نعمت می گذرانی و من با این همه محنت و مشقت زندگانی می کنم. امام حسن(ع) در جواب فرمود : ای پیرمرد! اگر پرده از پیش روی تو گشوده شود و نظر کنی به آنچه خداوند مهیا کرده است در آخرت برای من و سایر مؤمنان از حور و قصور و ریاض خلد، هر آینه خواهی دانست که دنیا نسبت به من با این حالت زندان است و اگر نظر کنی به آنچه حق تعالی از برای تو و سایر کافران در دار آخرت مهیا کرده است از آتش جهنم و انواع عذاب ها و نکال های آن، هر آینه خواهی دانست به این حالتی که داری نسبت به آن حالت در بهشتی!» (علامه مجلسی، محمدباقر، جلاء العیون، تاریخ چهارده معصوم، ص 412، مجموعۀ زندگانی چهارده معصوم، ص 536.)
بنده به شخصه از این جواب دندان شکن امام حسن(ع) به شگفت آمده و ایشان را هزاران بار تحسین نموده ام. نظر شما چیست؟
بازگشت به بالا
مهمان

20 آبان ماه ، 1379

ارسال ارسال شده در: جمعه، 25 خرداد ماه ، 1386 10:07:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

می شه بفرمائید این روایت چگونه حرف استادرا نقض می کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرشما لباس ظاهری امام نشان دهنده این است که "دنیابهشت صالحان است"؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روایت که عکس این را می گوید وتائید کامل حرف استاد را می کند که "دنیا زندان مومن است"
بازگشت به بالا
آفلاين
ele2a
عضو جدید
عضو جدید

-78 فروردين ماه ، -621
تعداد ارسالها: 12

ارسال ارسال شده در: شنبه، 26 خرداد ماه ، 1386 09:39:19    موضوع مطلب: دقت ... پاسخ همراه با اعلان

سلام دوستان گرامي و مهمانان عزيز!
مهمان عزيز، اگه يك بار ديگه متن رو بخوني بخصوص خط اولش رو، متوجه مي شويد كه جمله بنده سؤالي است و نتيجه گيري و قضاوت به عهده خواننده (با دقت!) مطلب گذاشته شده است. البته كه اين روايت فرموده استاد مطهري را تأييد مي كند و شكي هم نيست.
زود قضاوت نكنيد و هميشه با دقت به همه چيز نگاه كنيد! Wink
بازگشت به بالا
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع       زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

رفتن به:  
شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد