ارسال شده در: چهارشنبه، 28 تير ماه ، 1385 18:45:10 موضوع مطلب: شعبه ای از نفاق ( به مناسبت وقایع
يك حديث نبوی هست كه در روايات اهل تسنن آمده : « من لم يغز و لم
يحدث نفسه بغزو مات علی شعبة من النفاق » . "آنكه نجنگيده باشد
و لااقل در نفس خود حديث جهاد نكرده باشد ( آرزوی جهاد نكرده باشد )
میميرد در حالی كه شعبهای از نفاق در روحش
هست" . اين شعبهای از نفاق را جز مواجه شدن با دشمن چيز ديگری از جان
انسان بيرون نمیبرد . درست مثل "شناوری" است . آيا اگر انسان تمام
كتابهايی را كه درباب شناوری نوشته شده بخواند ، شناور میشود ؟ نه ، مگر
اينكه مدتی شنا كند و چند دفعه زير آب برود و مقداری آب بخورد ،
ناراحت هم بشود تا شنا بياموزد . شجاعت را جز با مواجه شدن با خطراتی
كه برای جان آدم هست ، و جز با مواجه شدن با دشمن نمیتوان كسب كرد .
بايد انسان آن حالت را پيدا كند كه وقتی با كسی مواجه میشود كه تصميم
دارد او را بكشد به طور خود كار حالت دفاعی بگيرد و مانع از كشته شدن
خود شود بلكه بخواهد طرف را از بين ببرد . اينها را در كتاب نمیتوان
خواند و ياد گرفت . تعلیم و تربیت در اسلام ص 249 و 250
ارسال شده در: پنجشنبه، 29 تير ماه ، 1385 01:01:56 موضوع مطلب:
آري درست است . به نظر من اعراب كشورهاي عربي مانند عربستان كويت اردن و .....
جز منافقاني بيش نيستند. گوسفنداني كه فقط نشخوار مي كنند. از پولهاي نفتي علوفه مي خرند و ميخورند و منتظر مي مانند تا روزي قصاب به سراغ آنها بيايد و كارد بر گردنشان بگذارد . ديرو زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. به اين فكر نيستند كه تكاني به خود دهند و از خود دفاع كنند. سلاح برداشته و بجنگند. حاضرند پول بدهند اما از جنگيدن خبري نيست. _________________ آنچه را براي خود مي پسندي براي ديگران هم بپسند و آنچه را براي خود نمي پسندي براي ديگران هم مپسند.
20 تير ماه ، 1385
تعداد ارسالها: 99
محل سكونت: qom
ارسال شده در: جمعه، 30 تير ماه ، 1385 08:44:30 موضوع مطلب:
golenarges, البته برخی از آنها و بیشتر حاکمان آن ها این گونه اند که شما فرموده اید . اگر حاضر بودند پول بدهند که باز هم قسمتی از مشکل حل بود . حتی به این کار هم راضی نیستند . _________________ سلام خداوند بر روح پاک معلم شهید مرتضی مطهری
ارسال شده در: شنبه، 31 تير ماه ، 1385 11:10:07 موضوع مطلب:
عزیزان ! بهتر نیست اول بدانیم خود ما چه حالتی داریم.؟ آیا اگر زمینه جهادی پیش بیاد هستیم یا آنقدر مثل من سرگرم دنیا شدیم که معلوم نیست به جهاد برویم یا نه ؟
کشورهای عربی پیش کش.
ارسال شده در: يكشنبه، 8 مرداد ماه ، 1385 22:46:56 موضوع مطلب:
حدیثی از پیغمبر اکرم در این زمینه هست (در سنن ابی داوود ) که واقعا اعجاز است . میفرماید :
مسلمانی که غزوه نکرده باشد (غزوه همان جهاد است ) یا لااقل در دلش حدیث نفس غزوه نکرده باشد اگر بمیرد در یک شعبه ای از نفاق مرده است یعنی خالی از یک نوع نفاق نیست. البته این از آن نفاق های غیر مستشعر است که خود آدم هم نمیداند که منافق است ولی واقعا منافق است .
(شهید مطهری / تعلیم و تربیت در اسلام )
==================================
حديث پر معنی ديگری از رسول اكرم نقل شده است كه : « من لم يغز و لم يحدث نفسه بغرومات علی شعبة من النفاق » آنكه جهاد نكرده و لااقل انديشه جهاد را در دل خود نپرورده باشد
با نوعی از نفاق خواهد مرد . يعنی اسلام از جهاد و لااقل آرزوی جهاد جدا شدنی نيست ، صداقت اسلام انسان با اين معيار شناخته میشود (شهید مطهری / قیام و انقلاب مهدی )